Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 4X4 מומלצת לקניה במשומשת (ממילא אין חדשה)?

gillz
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חיפשתי רכב 4X4 לא יקר שמסוגל ל"הוריד" משפחה של 5 נפשות לשטח-רך בנוחות מקסימלית.

לצערי כל המועמדות (RAV4, פורסטר, אאוטלנדר 4X4) לא כוללות 3 מושבים מלאים בספסל האחורי וגרסאות ה-7 מושבית מאוד יקרות ומעבר למה שאני יכול לקבל בליסינג.

אז האלטרנטיבה שלי היא ככל הנראה לקנות בעצמי רכב יד2 ואז השיקול הכלכלי הופל להיות מכריע - גם מבחינת מחיר רכישה וגם מבחינת תחזוקה, חלפים, ביטוחים וכמובן צריכת דלק.

עם זאת, כרכב שני הוא יסע הרבה פחות - אני מניח ב~10K לשנה פלוס-מינוס.

הרכב היחידי שיכולתי לחשוב עליו הוא הרנו סניק 4X4 אבל זה משנתון מאוד עתיק (יש 2 גרסאות - בנזין ודיזל):

http://goo.gl/62krC

http://goo.gl/YuBA0

אשמח לעצה ממביני עניין כי זו נראית לי רכישה די בעייתית - רכב משנתון עתיק שבטח ירד לשטח די הרבה ועוד של משפחה מטיילת... מצד שני אני מניח שמחיר הרכישה לא יהיה גבוה במיוחד.

חלופות ועצות תתקבלנה בברכה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא ציינת מהו תקציב הרכישה שלך כך שקשה מאוד להציע לך אלטרנטיבות ראויות.

בנוסף - כשאתה מדבר על שטח 'רך' הכוונה היא לשבילי קק"ל?

בנוגע להצעה הספציפית שלך לדעתי יש מעט מאוד סניק 4X4, כך שיהיה לך קשה למצוא אחת, על אחת כמה וכמה אחת במצב טוב.

באשר לאמינותו של הסניק 4X4 - אתן לשועלי הפורום המנוסים לענות במקומי שכן לא התנסיתי עם הרכב בעצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב די גמיש אם הקניה מצדיקה אותו.

אני מניח ש-30K זה תקציב גג סביר (ראיתי שה-RX4 הנ"ל מתומחרות בסביבות ה-22-23K בערך).

הכוונה שלי לשבילי קק"ל פלוס קצת...

ממש לא לטיולי שטח אבל שתספק יותר עבירות מרכבים רגילים גם כדי להגיע ליותר מקומות וגם כי לא נעים להתקע בשטח עם 3 ילדות עייפות ורעבות בגלל שביל מעט משובש או מעט שלוליות.

ממה שקראתי מאוד מחמיאים ליכולות השטח של הדגם הזה ביחס למחיר ויעוד שלו.

ברור לי שמדובר ברכב די נדיר אבל לא מצאתי חלופות אחרות ואני נוטה להניח שמי שיש ברשותו כזה דגם יודע להעריך אותו ושומר עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה זוכר שמדובר בגיר ידני?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת באיחור אבל שמתי לב :lol:

אני מניח שרק אני אנהג ברכב ולא אשתי אז אין בעיה...

אני זוכר שציינת איפשהו שראית אחת כזו שמורה, יד ראשונה שנת 2002 ליד הבית שלך, נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חיפשתי כזו.

לדעתי, בלתי אפשרי למצוא אחת במצב טוב (185K ק"מ מבחינתי זה no go).

יש מעט מאוד רכבים כאלו על הכביש ומחיפושים שלי לא מצאתי יותר משניים למכירה בו זמנית בלוחות (ותמיד הם לא מושכים במיוחד).

בארץ ניתן למצוא רק את גירסת הבנזין 2.0L ידני.

אם הייתי מוצא אחת שמורה הייתי קונה.

אגב, השלושה אשר מפורסמים כרגע ביד-2 מפורסמים כבר יובלות (לפחות חצי שנה, אאל"ט).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מחפש רכב כזה, ולמען האמת, היד הראשונה שמפורסמת ביד 2 נראית ממש ממש טוב !

בשיטוט פה בפורום, מצאתי הודעה של אדם שטען שאצלו צריכה הדלק היא 1:6.5 - האם הגיוני ?

מה זה GMC ?

עריכה: מצ"ב קישור לאתר בחול, ניתן לראות שצריכת הדלק שצויינה הגיונית יותר...

http://www.car-emissions.com/cars/view/311

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לנסוע בשטח בנוחות?

חפש דיסקוברי משומש במצב טוב -צריך לחפש אבל זה לא חיה נדירה כמו הסניק ויש גם מוסכים שמתמחים ברכב. תשאיר בצד כסף לתיקונים ואתה מסודר.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה HRV עם כל הכבוד בקושי מתאימה לכביש, מה גם שרוב מה שהגיע היה 2X4 ולא 4X4.

העצה שלי, לא להתעצל ולנסוע לראות את הרכבים.

יש רכבים שעברו 200 אלף ק"מ ושמורים כמו חדשים, פשוט צריך ללכת לראות.

היתרון של הסניק הוא הגיר הידני, כך שעלויות התיקון הגבוהות של הAL4 נמנעות ממך.

המנוע הוא 2 ליטר סטנדרטי של רנו... לא משהו מסובך או יקר לתיקון במידת הצורך.

צריך לוודא שמערכת ה 4X4 תקינה, כי חלפים לא יהיה פשוט למצוא.

בדוק את שלמות הפלסטיקים החיצונים. גם כאלה שקיימים רק ב4X4 לא תמצא בקלות (ובזול).

לא לשכוח לבדוק את תקינות הגגות. יש להם נטיה לשבור מסילות. עלות התיקון גבוהה לא כדאית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על העצות - אני אלך לראות אותה למרות שרמת ההתמצאות שלי שואפת לאפס.

צריך למצוא מישהו שילך איתי...:wink:

איך בודקים שמערכת ה-4X4 תקינה ומה זה "לשבור מסילות"?

דיסקברי במצב טוב זה מעולה אבל אני חושב שהיא לא כוללת 3 מושבים מלאים מאחור וככל הנראה תהיה יקרה בהרבה, לא?

אני מניח שזה נכון לכל רכב שטח משומש גדול ומרווח יד2...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקינות ה4x4 בשלב ראשון על ליפט לראות שכל הגלגלים מסתובבים.

אם המערכת לא קבועה, לבדוק שהשילוב קל וללא רעשים.

אפשר גם לנסוע קצת בשבילים לוודא שאין רעשים בזמן עומס בנסיעה בהנעת ארבעת הגלגלים.

לגבי הגג. הוא מותקן על מסילות פלסטיק עם נטיה להישבר תודת לשמש הישראלית.

קשה מאוד לתקן את המסילות ורוב הסיכוי שתזדקק להחלפת מנגנון מה שעולה הרבה מאוד כסף. חפש בעיות דומות במגן קופה וקליאו ספורט. פטנט מחורבן!

אם אתה לא מבין ברכבים, קח איתך מישהו שכן מבין. אל תיסע לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...