Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקברי יש הרבה 7 מקומות אבל גם בספסל האחורי 3 יכולים לשבת בנוחות. אם תסתכל במחירים של דיסקו תראה שהם די נמוכים. כך בחשבון צריכת דלק גבוהה עד גבוהה מאוד בדגם הבנזין

דיסקוברי שמור ומטופל הוא בפירוש הרבה מאוד אוטו תמורת מעט כסף רק תיהיה מוכן להוצאות אחזקה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל להסביר מה זה "מחירי דיסקו"?

תמיד רציתי דיסקברי... הולך לברר קצת.

אתה אומר שכדאי לחפש גרסת 7 מקומות ולא בנזין, נכון?

שנתון מומלץ?

תודה שוב!

פורסם

שטח לך כל רכב עובר,עברתי על סובארו B4 2007 שטח שמוגדר ל4X4.האוטו אמנם התמלא באבק ולכלוך אבל עבר כמו גדול(למעט מגיני בוץ שנשארו איי שם מאחור),אתה לא צריך רכב 4X4 בשביל שבילי קק"ל תספיק לך גם מאזדה לאנטיס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

^

תודה, אבל את הדיון הזה אני חושב שכבר עברנו... אפשר להתקדם הלאה.

בוא נתמקד בבקשה ברכבי 4X4 אם כי ברור שאני לא חייב איזה דיפנדר-שטח או האמר רצחני.

הרי אתה יכול לראות בעצמך לאן כיוונתי מלכתחילה. ממש לא "חיית שטח" אבל בהחלט מעבר למאזדה לנטיס.

הפוקוס שלי הוא לרדת בביטחה ובנוחות לשטח-רך עם 5 נפשות וציוד מלא.

פורסם

מצטער על השאלה אבל,למה אתה צריך את זה?רנו סניק לא תתן לך שטח,לנד רובר הייתי מפחד להיכנס לשטח מחשש שמשהו יישבר ויעלה לך כמה אלפים לתקן.אני הייתי קונה פיק-אפ קטנה-איסוזו די-מקס וכאלה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פיק- אפ לא יהיה נוח ומרווח למשפחה.

אני במקומך הייתי מחפש ניסאן טרנו ארוך מודל 2001-2002 במצב שמור.

אולי בשביל זה צריך טיפה להגדיל את התקציב.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=95&SubModelID=1501&FromYear=2000&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דיסקברי יהיה הרבה יותר יקר לתחזוקה-אם אין לך בעיה עם זה אז לך עליו ותהנה(מה שבטוח תהנה ממנו יותר מאשר מהטראנו).

יש פג'ארו ולנד קרוזר,לא יודע מה המחירים אבל אנשים מרוצים מהם(תבדוק את הדש בלנד קרוזר)

פורסם

חבל שאנשים כאן מיעצים ללכת על דיסקו לבחור שלא מבין ברכב!

לידיעתך, האפשרות שתתקע עם הדיסקו בשטח גבוהה יותר מאשר להתקע עם מאזדה-3 ליסינג, ולא בגלל העבירות אלא בגלל האמינות.

הדיסקו הוא אחד הרכבים הכי פחות אמינים שיצאו מאירופה, דיזל/בנזין/7-מושבים, לא ממש משנה איזה דגם.

הרכב פשוט לא אמין!

לא בכדי המחיר שלו כל כך נמוך, וזאת ביחס למחיר קניה גבוה מאוד כחדש.

האחזקה שלו תהיה יקרה בסדרי גודל לעומת רכב כמו הסניק RX4.

לצורך העיניין, הייתי מעדיף לרכוש סניק RX4 גמורה על פני דיסקו שמור.

גם במקרה שילך מנוע בסניק, החלפתו ככל הנראה לא תעלה הרבה יותר מ-5K ש"ח, תבדוק כמה אותו הרכיב עולה בדיסקו.. :roll:

הסניק הוא בהחלט רכב שמתאים לך כמו כפפה.

אם בכל זאת אתה רוצה לפנות לכיוון ג'יפ אמיתי, הייתי בודק את הכיוון של היפנים שהוזכרו כאן.

תבדוק האם האאוטלנדר/פורסטר הישנות וספקות אותך מבחינת מרחב (הן לא גדולות יותר ממשפחתית רגילה).

פורסם

למה לא ללכת על איסוזו טרופר דיזל או עם לא נוסעים הרבה אז בנזין רכב נוח לנסיעה מאוד אני מחזיק רכב כזה

אפשר למצוא רכב שהחליפו לו מנוע חדש באחריות לא מזמן ויש שקט יחסית כי כל המחלות שלו כבר יודעים טוב מאוד איך לטפל

פורסם

תודה לכולם על העצות!!

אני מאוד מתחבר למה שאמר alonjp - אני ממש לא מתמצא במכונאות רכב וממש לא בא לי להתעסק עם זה יותר ממה שחייב.

גם עלות אחזקה ודלק בהחלט חשובות וזו הסיבה המקורית שבגללה חשבתי על ה-RX4 (מלבד המרחב והנוחות).

ממש לא מתאים לי לשלם הון על דלק שזולל מנוע 3.1L בג'יפ עם יכולות הרבה מעל הדרוש לי ורמת תחזוקה גבוהה.

הכוונה להנות מהרכב ולא להתענות.

אם יש חלופה ל-RX4 במובן הזה (נוחות, יכולת סבירה ומעט תחזוקה), גם במחיר יקר יותר - אשמח לשמוע.

פורסם

הפורסטר כבישטח טוב יותר מהסניק, ועם מוניטין אמינות הרבה יותר מוחץ מכל רנו.

הניסן טרנו (דיזל) כבר ג'יפ אמיתי, נהגתי עליו ונהניתי בשטח ומהמנוע החזק (170 כ"ס) אבל הוא פחות יציב ממכונית כביש או הפורסטר הנמוך יותר.

חבר טען שמנסיונו הטרנו בהשוואה לקינג 3 דלתות המיצובישי פחות יציב בכביש.

לדעתי הסובארו יהיה הפשרה האידאלית.

פורסם

היי,

אני אוסיף מעט מניסיוני-

גם אני הייתי בהתלבטות דומה, אם כי אני חיפשתי רכב שטח עם יכולות שטח...

לדעתי לא כדאי להתקרב לסניק מכמה סיבות - הרכב מאוד נדיר, ותהיה בשלב כזה או אחר בעיית חלפים. היתה לי רנו נדירה יחסית(הרבה יותר נפוצה מ RX4), ובזמנו היתה לי בעיה מסוימת של חלפים.

בנוסף רכב שטח עובד קשה. רכב צרפתי ישן יהיה חשוף להתחממויות, בלאי וכו.. ושוב לא כדאי להתקע.

דיסקו לא בשבילך. גם לי הוא קרץ בזמנו, אבל תתרחק. מחירי קנייה ברצפה וכנראה לא סתם אומרים משהו בשוק הישראלי הלוהט.

אני הייתי הולך עם רכבי כבישטח יפנים. פורסטר במצב סביר הוא אופציה ראויה בהחלט שלא יאכזב אותך עם טיפול סביר.

אופציה נוספת מאותה משפחה - אאוטבק. מתחיל מ1998 וגם הוא במצה סביר לא יאכזב.

אני בסוף רכשתי קיה ספורטאג. צריכת דלק מפלצתית אבל בינתיים לא מאכזב החמוד.

בהצלחה

עופר

• תוכן חדש...