Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

גם לי זה קרה -המזגן הפסיק לעבוד בשיא הקיץ והמוסכניק טוען שהלך המדחס.

(המזגן מקרר כמה דקות ומפסיק)

כמה שאלות?

איך באמת ניתן לדעת שהלך מדחס?

המוסכניק מציע להשתמש במדחס מפירוק (יש לי פונטו ספייס דיינמיק 2006) במחיר של עבודה מלאה של 1600 ש"ח

להבנתי מדחס חדש+עבודה יהיה בסביבות 3000-3500 ש"ח

מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

והאם המחירים נשמעים הגיוניים?

המון תודה לעונים.

פורסם

וואייי וואיי וואייי....מאיפה הוא השחיל את המיספרים האלה המוסכניק שלך?!! קצת יותר מידי חוצפה וחוסר בושה!

מדחס מפירוק היום עולה סביב ה-350 ש"ח לרכב כמו שלך. הפירוק וההרכבה עוד 150 ש"ח. מילוי וואקום עם גז לאחר מיכן עוד 250 ש"ח. לכמה הגענו? 750 ש"ח + בקבוק שתייה כי ייקח קצת זמן עד שיפרקו וירכיבו אנחנו על 760 ש"ח. איך הוא הכפיל את זה רק אלוהים יודע. קפוץ למקום אחר בכלי להסס. מהיכן אתה בארץ?

עכשיו מה זאת אומרת מפסיק לקרר? גז לא חסר? שאתה בנסיעה במהירות גבוהה הוא יקרר כמו שצריך?

פורסם

הוא אומר שהמדחס מפונטו 2006 עולה 800 , אני מאיזור רמת גן.

גז מילאתי לפני כ-חודשיים (במוסך מורשה - ועלה לי בהתאם), זה לא גז.

המזגן מפסיק לעבוד אחרי כמה דקות, לא משנה מה המהירות, דוקא במהירות גבוהה הוא נוטה להפסיק יותר מהר.

היתה גם פעם אחת שיצא ממנו סוג של ענן גז לבן.

ראיתי שיש מדחסים מפירוק בסביבות ה500 השאלה אם לא כדאי לשלם עוד כמה מאות שקלים בתקווה שהמדחס יותר איכותי?

בקשר לעבודה זה באמת נשמעת יקר.

פורסם

דבר ראשון,

תברח מהמוסכניק הזה כמו מאש, מי שדופק כאלו מחירים ככל הנראה גם ינסה לעשות עבודה שלא צריך לעשות, על חשבונך,

לפני חודש מזגניסט ניסה להשחיל אותי במעבה (שאני אישית החלפתי לפני כן), ובדיעבד התברר שמדובר בחוסר בגז, (וכל זה אחרי שהוא בעצמו מילא לי גז ברכב, חודש לפני כן:shock: )

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אל תשכח שאתה צריך להחליף גם מייבש, וגם תבקש שיבדקו את המעבה, כי חבל שתשים מדחס חדש, גם צריך לנקות את כל המערכת לפני.

פורסם

אני לא יודע מהם המחירים לפיאט. בגולף מעבה מקורי עולה 6500 ללא מעמ בחברה. אני פשוט ממליץ שתלך למקום שאתה ממש סומך עליו, כי מערכת מיזוג זה לא תמיד רק מדחס.מקווה בשבילך שכן:) ועוד המלצה מנסיון, תבקש כבר כשמפרקים את המדחס ,ותבדוק את רצועת האביזרים אם היא לא יבשה ודורשת החלפה. בהצלחה.

פורסם

בן, מעבה לא קונים בחברה, אף פעם, המחירים שמה מנופחים כדי שיוכלו להוציא הרבה כסף מהביטוח, במקרה של תיקון תאונה אצלהם, (בתאונה של חזית אחור הדבר הראשון שנהרס זה המעבה :shock:), בחנויות לחלקי חילוף קונים את המעבה (שלפעמים תקבל אותו דבר במוסך מורשה, יעני מקורי), במחיר של 600 ש"ח כולל מע"מ וחשבונית (כי זה המחיר של מעבה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לא רואה שום סיבה להחליף עם המדחס גם מייבש וגם מעבה בנוסף במיוחד אם עד לא מזמן הכל עבד כשורה וכן קירר. זה לא שהרכב עמד המון זמן בלי מערכת מיזוג תקינה. אני יפנה אותך למישהו בהודעה פרטית שבספק אם תעבור אצלו את ה 800 שח על הכל כולל הכל. אתה מוזמן לשאול את bennnnnn שגם אותו הפנתי אליו...

• תוכן חדש...