Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רציתי לדעת אם משהו יודע כמה אוויר צריך למלאות בI10 2011 ..

ראיתי באינטרנט איפשהו 31PSI אבל זה לא נראה לי הגיוני כי ברכב גדול יותר מילאתי 33 אז זה נראה לי קצת מוזר

תודה לעוזרים:]

הצמיג שם לדעתי 165/60R14 אבל לא בטוח..

פורסם

בספר רכב צריך להיות רשום,כמו כן אם תפתח את דלת הנהג אתה צריך לראות מדבקה ליד הקורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בספר רכב צריך להיות רשום,כמו כן אם תפתח את דלת הנהג אתה צריך לראות מדבקה ליד הקורה.

אין לי ספר רכב קניתי אותו מיד שניה ואני לא מוצא אותו

כנ''ל המדבקה לא מבינים ממנה כלום

פורסם

קדמי 33 אחורי 33

בעומס קדמי 35 אחורי 35

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
קדמי 33 אחורי 33

בעומס קדמי 35 אחורי 35

אתה בטוח ? לא נראה לי הגיוני בטויוטה קורולה שזה רכב גדול יותר עם צמיגים גדולים יותר ממלאים 34 ..

פורסם

תעתיק לכאן או תצלם את מה שרשום במדבקה, ונעזור לך להבין.

זה הכי בטוח.

לא חייב להיות קשר בין גודל הרכב וגודל הצמיג ללחץ אוויר נדרש.

פורסם

אני בטוח היתה לי i-10 שנת 2011

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...