Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר הכל פריץ, זה לא שיש לי איזו רשת מטורפת. אבל אני גם לא איזה מתקן סודי ככה שאני לא רוצה להצפין כמו מטורף, רק למנוע מאנשים לגלוש על הרשת שלי ואף אחד לא יתעסק בניסיון לפרוץ רק בשביל לגלוש כי ממילא אני יכול לראות מי מחובר וישר ונתק אותו במידה ונכנס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קנה עוד ראוטר זול.

חבר אותו קוית לראוטר הראשון.

אם אפשר לבדל את ה IP בינהם (המספר הראשון) הכי טוב אם לא סנן לפי הסאב-נט שתי רשתות.

תגדיר את ה GATEWAY שלך ידנית לפי הראוטר הראשון ושלום על ישראל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שאלה - איך מסתירים את הרשת ? מה הפרמטר שצריך להגדיר ?

אצלי בראוטר D-LINK זה מופיע Hide Access Point

זה מופיע במילים אחרות בחברות אחרות, אם תתן את הדגם שלך בטח יתנו לך תשובה מדוייקת יותר (אתה יכול גם להוריד מדריך משתמש של הדגם שלך)

in the face

with a chair

פורסם

חוץ מאשר לנעול אותה יש אפשרות פשוט לא לשדר את השם שלה (שנתת מראשר לרשת) וככה כדי להתחבר אליה, צריך להכניס ידנית שם רשת וסיסמא כדי שהמחשב ימצא אותה ויתחבר.

Veni Vidi Vici

פורסם

אז מסתבר שכן אפשר לתת סיסמה לרשת אורח!

בוחרים ברשת אורח ונותנים לה שם, ובמסך שבו נותנים סיסמה לרשת הפיזית, פשוט צריך לשנות שם את השם של הרשת לזאת של האורח ואז להגדיר סיסמה.

הללויה!

in the face

with a chair

• תוכן חדש...