Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראוטרים של D-LINK, הסתרתי שם את הרשת הביתית שלי, אבל לטובת חברים וכאלה אני רוצה לפתוח רשת "אורח".

הבעיה היא שאין (לפחות אני לא מוצא) אפשרות להצפין את הרשת הזאת בסיסמה וזה מאפשר גם לשכנים לגלוש על חשבוני ואת זה אני רוצה למנוע.

מה שמצחיק זה שאפשרי לקבוע סינון כתובות מאק לרשת אורח, אבל לא להצפין בסיסמה, קצת מטופש. השאלה אם ידוע למישהו אם אפשרי בכל זאת לעשות משהו בנידון?

להכניס כל פעם כתובת מאק של כל מכשיר שמגיע אלי לבית זה מציק ומסורבל, סיסמה תהיה פיתרון היחידי מבחינתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הראשי זה 2760U ומחובר אליו AP מדגם 2650 אם אני לא טועה.

מה שעוד מעצבן זה שברגע שאני מסתיר את הרשת, אני רואה במחשב הנייד רשת נוספת בשם Other Network (מוצפנת) והיא שלי כי ברגע שאני מכבה את הראוטר או מבטל את ההסתרה, הרשת הזאת נעלמת. לא ברור לי למה היא שם בכלל, אני לא הוספתי שום רשת נוספת.

in the face

with a chair

פורסם

היה לי אותו לתקופה קצרה (עדיין בארון שוכב) ואחרי שהתייאשתי מהקליטה והניתוקים, עברתי לדגם אחר.

למרות החומרה הטובה שבו, לדעתי חרא של ראוטר. כל כך עיצבן אותי שלקחתי מודם וקניתי ראוטר בנפרד.

Veni Vidi Vici

פורסם

ומה עם האורחים?

לא נוח לבדוק לכל אחד כתובת מאק ולהגדיר אותה באותו הרגע בראוטרים

in the face

with a chair

פורסם

סליחה אם לא הבנתי,

אתה בעצם רוצה שמי שיתחבר אליך לרשת או יגלוש בבית שלך דרך הראוטר, יקליד סיסמא תחילה?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני רוצה ליצור 2 רשתות בראוטר שלי.

רשת אחת לבני הבית, זאת רשת שתהיה מוסתרת בעלת סיסמה ועם פילטרים של מאקים.

רשת שניה לאורחים או מה שנקרא Guest Network, אליה יוכלו להתחבר האורחים שבאים אלי לבית ותהיה להם גישה לאינטרנט בלבד בלי אפשרות לגשת לשיתופים בתוך הרשת הראשונה. הרשת השניה הזאת צריכה גם היא להיות מוגנת בסיסמה כדי שהשכנים לא יוכלו לגלוש על חשבוני.

in the face

with a chair

פורסם

הבנתי,זה יותר חסימה רשתית.

פתרון ע"י מערכת הפעלה יכול לעזור לך כאן,בהנחה שיש לך מייקרוסופט (מערכת ווינדוס למיניה)

אני מניח הרשת שלך היא WORKGRUOP

לכן,אם אתה משתף תקייה,תוכל לתת לה הרשאות ע"פ יוזרים(משתמשים) בלבד,

ז"א אם מישהו לא מבני הבית יתחבר לרשת שלך,לא תהיה לו גישה לקבצים משותפים,רק לאינטרנט.

*מאפיינים על תיקייה שתרצה לשתף>לשונית אבטחה/שיתוף - ההגדרות שם מתאימות למה שניסיתי להסביר..

מקווה שזה מה שהתכוונת.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
על איזה דגם מדובר ?

אני העברתי את ה-DLINK שלי ל-DD-WRT מה שתרם ליציבות מאוד ופתח הרבה אפשרויות.

+1

הממשקים של דילינק מוגבלים ודלים לעומת מה שמסתתר בקופסא אחרי שעוברים ל ddwrt

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את זה אני עושה בלי קשר במיוחד במחשב הנייד, אבל בכל זאת אני מעדיף רשת נפרדת לאורחים שתהיה הפרדה מסודרת.

אפשרי לעבור ל-ddwrt עם הדגמים שיש לי?

in the face

with a chair

פורסם

באתר של זה יש אפשרות לבדוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...