Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 220 אלף (ליסינג)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאבא שלי נגמרים ה3 שנים בליסינג ומחליפים להם את הרכב,

כרגע הוא נוהג על פורד אדג' הדגם היקר יותר והחברה מחליפה כברירת מחדל לפורד אדג' חדשה אבל הדגם הזול, בלי כיסאות עור או סאן רוף או אביזרים שונים שחשובים לו...

לכן אנחנו מחפשים חלופות ראויות:

כוח הזמין.

אבזור יעשה רק טוב..

כמו כן מרווח- משפחה 5 נפשות גובה ממוצע 1.87 אז לעשות חישוב...

אבא שלי מעקם את הפרצוף כל פעם שאני מציע סופרב למרות שהיא עונה על הקריטריונים לפחות לדעתי..

אני נורא התלהבתי מהסיטרואן DS5 שראיתי באוטומוטור, למישהו יש מושג קלוש מתי היא תגיע?

לקחת בחשבון שלא ניתן לקחת כל רכב, בפעם הקודמת ניסנו להביא אלפא 159 אבל הליסינג עשה בעיות בגלל הנפילת ערך, לכן ביקש עליה שווי של במו סדרה 3.

תודה מראש :)

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

אתם יכולים לנסות גם מונדאו אקו בוסט, משפחתית גדולה ומרווחת.

לדעתי האישית הסופרב באמת מעולה, בתקציב הזה אפשר ללכת על הדיזל שמציעה המון כוח זמין או על ה-2 ליטר טורבו שמעט יותר מאובזרת.

בהצלחה.

פורסם

בקשר לDS5 המחיר יהיה סביב ה 270 אז היא לא ממש בתקציב.

תנסו סקודה סופרב גירסאת ה 2 ליטר,או פורד מונדיאו שגם אולי תתאים לכם.

Vw Polo GTI

פורסם

כמה דברים שנוספו לפי הבנתי התקציב יכול לגרד את ה230.

הסיבות שאבא שלי לא ממש רץ לקחת פאסאט או סופרב היא לדעתי שגם בדרגות נמוכות יותר מקבלים את הרכב (אמנם ברמת האבזור הפשוטה) והוא קצת חושב שזה בזבוז...

שאלה לגבי הA4 והוולו S60 הבנתי שיש הוזלת מחירים (או שזה בS80) בכל מקרה אשמח לפרטים גם פה...

דרך אגב מה דעתכם על הדלתא המאובזרת וכמה עולה בגרסתה היקרה ביותר?

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

הלנצ'יה המאובזרת מתומחרת על הנייר בכ200 אלף ש''ח,רכב מאוד מעניין עיצובית,מנוע חזק ותיבה אוטו' פלנטרית (לא רובוטי),מומלץ לערוך נסיעת מבחן.

האודי היא גם כן פאסאט\סופרב מעוצבת קצת שונה ובעלת אבזור לוקה לעומתן בגרסאות הבכירות (זנב לאריות או ראש לשועלים - בחירה שלכם).

מלכתחילה אביך מתבאס על רמת האבזור באדג' החדשה אשר היא הוצעה לו ולכן עושה רושם שהדגש הוא דווקא על האבזור.

אחרת למה שלא יחסוך לעצמו כסף וייקח סופרב בגרסה הבסיסית והפחות מאובזרת שעולה כ166 אלף ש''ח.

ה2.0 TSI בסופרב מציע מנוע חזק 211 כ''ס עם תיבה רובוטית טובה יותר (DSG6) מה 1.8TSI

ומציעה אבזור עשיר יותר.

פורסם

הסיטרואן DS5 המאובזרת ביותר תעלה 237,000ש"ח, כאשר הדגם הפחות מאובזר יעלה 227,000ש"ח אבל לדעתי לא שווה לקחת אותו כי כל הדברים החשמליים שעושים את הרכב לא נמצאים בגרסה הזאת.(הכיסאות, הגגות וכו')

ישנו אולם תצוגה בכתובת- תובל 5 תל אביב("בית צרפת"), תוכל לנסוע ולהתרשם.

פורסם
הסיטרואן DS5 המאובזרת ביותר תעלה 237,000ש"ח, כאשר הדגם הפחות מאובזר יעלה 227,000ש"ח אבל לדעתי לא שווה לקחת אותו כי כל הדברים החשמליים שעושים את הרכב לא נמצאים בגרסה הזאת.(הכיסאות, הגגות וכו')

ישנו אולם תצוגה בכתובת- תובל 5 תל אביב("בית צרפת"), תוכל לנסוע ולהתרשם.

השאלה מתי תגיע לאולם התצוגה וניתן יהיה להתרשם, כי ההחלפה של הליסינג מתוכננת לחודש הקרוב

Alfa Romeo Mito QV

• תוכן חדש...