Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כחודש יצאנו שתי זוגות לטיול בים המלח,שהגענו מותשים מהחום ונסיעה הביתה בסוף היום הצטערתי לגלות שאיבדתי את התיק האישי שהכיל בעיקר בגדים וכלי רחצה (למזלי).

בדיעבד אני זוכר שהנחנו את כל הדברים להעמסה מחוץ לרכב וכנראה שהתיק נשכח על המדרכה. במזל גדול- את הארנק,הסלולרי,ומפתחות הרכב נשאתי על גופי למרות שבדרך כלל הם מונחים באותו התיק שאבד.

מה שהוביל אותי לרעיון שאולי כדאי להצמיד בצורה כלשהי פרטים ליצירת קשר במקרה ומישהו מצא תיק כזה או את מפתחות הרכב..

חיפשתי וחיפשתי ובסוף מצאתי:

http://www.ebay.com/itm/190653592500?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

המוצר הזה הוא מארז אלומיניום מזערי קל משקל אסטטי ואטום למים. בעקרון הייעוד שלו או לנשיאת תרופות.

אך אני השתמשתי בו כמארז לפתק מודפס עם מספר הטלפון שלי למקרה ואיבדתי את המפתחות ומישהו מצא, שיידע שיש למי להחזיר.

לא נראה לי שיש לאדם שמצא מפתחות איזה אינטרס לשמור בהם בזמן שיש בידיו אפשרות להחזירם לבעליהם.

הזמנתי שלושה כאלו, אחד לצרור של הקטנוע, אחד לצרור של הרכב ואחד לקולר של הכלבה :)

שמחתי לשתף :-P

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

רק אל תספק יותר מדי פרטים, שלא יתחכו אחריהם וישתמשו במפתחות כדי לחמוד את רכושך חו"ח :wink:

לקולר של הכלבה אמנם, זה מתאים בצורה פנומנלית... הרבה יותר יעיל משבב! :)

דרך אגב, יש כאלו בארץ בשפע...

אם תרצה אוכל לכוון אותך

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם אני חשבתי על זה. אבל מה הסיכוי באמת שדווקא גנב רכב ימצא את המפתחות ולא אדם ישר מן השורה?

ואם רוצים לגנוב, המפתחות זה לא מה שיעצור אותם.

פורסם

בחרת לקחת בחשבון את חצי הכוס הריקה. אני לקחתי בחשבון שאם ימצאו ויחזירו זה יחסוך המון כאב ראש :-D

פורסם

גם כשאני כתבתי את תגובתי יצאתי מאותה נקודת הנחה של אושרי.

ממש לא בעייה "לארגן" כתובת של מישהו כשיש לך מספר סלולרי ושם.

כמו כן, מפתח של גולף \ דירה יכול להיות אחלה מתמרץ לעשות את המאמץ הכלל לא גדול של השגת הכתובת.

ושוב כמו שאושרי כתב, לשיקולך.

כדי לחסוך כאבי ראש, אתה תמיד יכול לשכפל לך מפתח חלופי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מספיק שתצמיד למפתחות את מספר הרכב, וצדיקים למיניהם כבר ידאגו להגיע אל הרכב

לגבי מה לעשות כשנאבד - אל תסמוך על טוב לב של אנשים, דאג שיהיה לך פתרון חליפי. שכפל את מפתח הרכב, תחזיק טלפון סלולארי נוסף עם סים פריפייד טעון מראש (בין היתר, כדי לבטל כרטיסי אשראי שייאבדו יחד עם הארנק).

אל תסתובב עם סכומי כסף גדולים במזומן (קניות גדולות אפשר לעשות היום בכרטיס אשראי/צ'ק/העברה בנקאית).

דאג להסיר סימני זיהוי ממפתחות בית/רכב (כמו פרטים מזהים או תמונות של בני המשפחה).

אל תחזיק בבית או ברכב דברי ערך. אם יש - דאג להסתיר אותם. גנב יגנות את מה שהוא רואה. אם לא ידוע לו על משהו מסויים, הוא לא יתחיל לחפש, כי הוא יודע שהוא בכל שניה עלול להיתפס.

אותו דבר נכון לגבי מערכת יקרה (ואפילו זולה) ברכב. דאג להצניע את מה שאפשר. אם יש פנל נשלף - דאג להוציא אותו בחניות ממושכות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שימצא צרור מפתחות מחובר למיכל כמו בקישור שצירפת עשוי להיתקשר למשטרה להודיע על חפץ חשוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן? זה מה שאתה היית חושב אם היית מוצא אותם?

לפעמים אני חושב קצת איך אנחנו מזלזלים באינטילגנציה של אנשים.

במקרה הספציפי הזה, יכול להיות שאדם יראה את המיכל הזה ולא יבין לבד שהוא אמור להפתח בהברגה פשוטה?

ואם הוא יפתח ויראה פתק עם כמה ספרות, הוא לא יחשוב להתקשר?

או שיפתח ויראה כתובת מייל, לא יחשוב לנסות לצור קשר?

אלו כמה מחשבות שעלו בראשי שחיברתי את המיכל לצרור, ועל כל השאלות שלמעלה עניתי לעצמי בחיוב.

מה אני היחיד שחשב ככה? :shock:

פורסם

לא, לא רק אתה יש עוד כמה שלא איבדו את האמון בבני אדם בינתיים.

אלו שאיבדו אמון משכפלים מפתח וניזהרים יותר.

• תוכן חדש...