Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

רציתי לשתף אתכם בפרויקט קטן שעשיתי, שהרבה זמן יותר נכון רציתי לעשות כי הפריע לי בעין.

יש מסביב לבורר הילוכים בקאוואליר אותיות ומספרים,שעם השנים נמחקו. להשיג את החלק הזה במצב מושלם/חדש בלתי אפשרי.

אז ככה היה נראה לפני,כמובן שפחות חמור- אבל שפשפתי את השאריות כדי שתאורה תעבור את המכסה העליון בצורה יותר ברורה.

אגב,החלפתי את הבורר הילוכים המקורי שבא עם הרכב לבורר של קאוואליר אחרת- סתם כי אהבתי יותר.

אגב,מדובר כמובן בנירוסטה שעברה הברשה כדי שלא יסנוור באור שמש.

החלק עצמו אגב יותר ב CNC.

כדי לפרק את הידית,ישנו קליפס שיוצא במשיכה החוצה - משמע,מורידים את הרכב להילוך הכי נמוך "1" ואז יש גישה אליו כי הוא ממוקם בחלק הקדמי של הבורר.

לא היה צורך להדביק כי ייצרו את החלק הנ"ל בעובי 1.2 מ"מ כדי שיכנס בדיוק במרווח של המגן אבק מסביב.

before.jpeg

mail.google.com2.jpeg

2012-07-13 12.02.39.jpg

after.jpeg

beforeb.jpeg

פורסם

עדכון קטן,קניתי 2 נורות לד בצבע של הלוח שעונים.. (להתאמה...).

יצא פצצה.

אגב,ניצלנו כמובן גם את ההזדמנות לנקות את כל האבק,ג'יפה,זבל שהצטבר עם השנים מתחת למסגרת :wink: וממליץ לכולם לעשות את זה,וכמובן גם להחליף נורה של תאורת הילוכים על הדרך. אם כבר עברתם את שלב הפירוק.

פורסם

תודה,כבר שנה שאני מחכה שיהיה לי זמן לסדר את העניין הזה...

אני אעלה תמונה בצילום לילה של התאורת בורר בשילוב עם הלדים נראה מה דעתכם... :wink:

• תוכן חדש...