Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח אם זה המקום הנכון אך בכל זאת אשמח לכל עזרה בנושא .

אני צריך עזרה במחשוב/תקשורת/מכירות וייעול למשרד.

אני צריך הרבה דברים ולכן חיפשתי חברה שתוכל לספק לי מענה כולל אך נכון להיום אני לא מצליח למצוא אחת, כזו...

אני מעוניין שהתוצאה בסוף תענה על כמה מאפיינים שאני צריך,

אך מכיוון שהשירותים והציוד יהיו מחברות שונות אז אף אחד לא מצליח להעביר את הדרישות הנכונות לאנשים הנכונים

אז איכשהו אני צריך לחלק את זה ולמצוא החברה/ות שיספק/ו לי את השירות .

מצב נכון להיום:

מכללה עם סניף אחד ומספר עובדים במכללה

ציוד ושירותים קיימים:

המרכזייה אנלוגית - לא מספיקה למשרד ואין בה אפשרות להרחבה

מעקב אחרי לידים, לקוחות פוטנציאליים וקיימים מבוצעים דרך גוגל דוקס DOCS

טלפונים ניידים רגילים לעובדים שצריכים .

שירותים אירוח ואחסון באופן עצמאי GoDaddy - פעם אחרונה שאני משתמש בשירותים שלהם

שירותי דיוור כיום משתמש ב iContact , בעבר השתמשתי ב Mailchimp אך לא הייתי מרוצה מחלק מהמאפיינים שם

מצב חדש:

מכללה עם סניף ראשי ושני "סניפים" שבעיקר מאויישות ע"י בן אדם אחד או שניים לצורך קבלת קהל.

מספר עובדי שיווק ומכירות שטח/מהבית באזורים גאוגרפיים שונים

דרישות לשירותים/ציוד:

מרכזיית IP שכל הסניפים יוכלו להתחבר לאותה מרכזייה

אפשרות לעובדי שיווק ומכירות מהבית/שטח להתחבר למרכזיה דרך המחשב ו/או דרך הטלפון הנייד עם חיבור אינטרנט

מערכת CRM בענן / שרת (גישה מהאינטרנט)

העניין שחשבתי שאוכל לקבל מערכת CRM מחברת תקשורת כך שהסנכרון יהיה מקסימלי בין מרכזיית ל CRM ואני אסביר למה אני מתכוון:

למשל אם אני מקבל שיחה למכללה אז פרטי המתקשר וההיסטוריה שלו יעלו באופן אוטומטי למקבל השיחה על המחשב .

(בנוגע לזה אני אפילו עדיין לא יודע מה העלויות כדי להחליט אם זה כדאי מבחינתי בשלב זה או לא) וכמובן מי יכול לספק שירות זה.

יצרתי כבר קשר עם :

סלקום עסקים שבין השאר הפנו אותי לשירותי שמסופקים ע"י נטוויז'ין (שנקנתה ע"י סלקום השנה אם אני לא טועה)

מרכזייה הם יכולים לספק, גישה מהאינטרנט היא בלתי אפשרית וגם מטלפון סלולרי - אמרו שזה אפשרי טכנית אך הם כבר לא עושים בגלל בעיות אבטחה !?!

אין להם שיתוף פעולה עם ספק מערכת CRM שיכול לסנכרן הכל ביחד - אם זה בכלל אפשרי.

ובינתיים הציעו לי מרכזיית IP Centrix עם שלוחות ואפשרות להוספת שלוחות נייחות במקומות מוגדרים מראש.

פיתרון לניהול משרד ושירותים דרך הטלפון לא קיבלתי, מחכה לעוד טלפונים מהמחלקות השונות שם.

בזק - יצרתי איתם קשר פעמיים, לקחו פרטים, אמרי שיתאמו פגישה וישלחו מייל עם הדרישות - זה היה לפני שבוע ועד היום לא קיבלתי.

בזק בינלאומי - 4 פעמים יצרתי קשר , 3 פעמים התקשרו אליי, פעמיים אמרו שיתאמו עם נציג שיבוא ויבדוק דרישות להתאמה, נכון להיום אף אחד לא חזר אליי.

Hot - קיבלתי הצעה לטלפונים אך הם כנראה לא יכולים לספק הרבה יותר מטלפון ואינטרנט כך שעדיין אין להם חבילות "תקשורת" שמתאימות לעסקים ולכן כנראה שירדו מהפרק.

GOOGLE - ניסיון לקבל שירותים לעסקים ואפליקציות לניהול עסקי

חברות שמספקות CRM, יצרתי קשר עם מספר חברות אך רובם לא ממש מחזירים טלפון - לא יודע למה הם אוספים לידים אם הם לא מתכוונים לחזור למתעניינים.

והחברות שאני מכיר "מחו"ל" או שהם יקרות מידיי אך הבעייה העיקרית שלא כל העובדים שלי מדברים אנגלית שוטפת כך שאני אצטרף CRM בעברית/ערבית.

ניסיתי בעבר בכל מיני מערכות CRM מבוססות קוד פתוח כמו VTIGER ו SUGAR, אך התמיכה בהן כמעט אפסית .

ראוי לציין שנכון להיום אני מפעיל ומנהל את הכל החל מקניית מדיה, עיצוב, ועד ניתוח פרסומות מערכות דיוור, מיילים, בניית אתרי החברה ועד הכשרת עובדי השיווק

ולכן חשוב לי שתהיה לי אפשרות לתמיכה מאנשים מביני עניין ולא מחאפרים.

וכאן המשמעות של חאפר בעיניי :

אם לי כלקוח יש יותר אינפורמציה שלמדתי מהאינטרנט מזו שקיימת אצל "המומחה" שאני אמור לקבל ממנו שירות אז "המומחה" הוא חאפר - להגדרתי.

לצערי מספר החאפרים שהתקשרו אליי לאחר שפירסתי שאני מחפש שירותים כאלה דיי גדול ובכל זאת אני כותב את הכל כך שאולי מהפורום תצא הישועה

אשמח לקבל הפניות, המלצות וכל עצה שאולי תוכל לעזור לי

המשך יום נפלא,

פאדי עוואד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לגבי מערכת CRM, אנחנו עובדים עם sales force

אפשר לחבר אותם למערכת טלפוניה דיגיטלית עם מודולים חיצוניים - לא ניסיתי מעולם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אתה מתקין מרכזיית VOIP נורמלית, אז כמעט לכל CRM נורמלי יהיה מודול שיאפשר לו להתממשק למרכזייה ולקבל ממנה את מספרי הטלפון. העניין הזה של הסינכון בין שני המרכיבים לא צריך להיות העניין המרכזי בבחירת המערכות לדעתי, זה באמת פרט שולי בתהליך המאוד מייאש הזה של הטעמת CRM בארגון שרגיל לעבוד עם מסמכי אקסל וגוגל דוקס.

כמעט כל חברות ה-CRM מאפשרות לך להוריד דמו ל-30 יום מאתר האינטרנט שלהם. תוריד כמה דמואים ותתחיל לשחק קצת, תבדוק איזה מהם נוח לך יותר וכמובן מתאים יותר לשימושים של הארגון שלך. גם כאן, לכל המערכות יש היום אפשרות "לשבת באינטרנט" ולאפשר לך גישה מכל מחשב, גם אם ה-CRM לא באמת יושב בענן. אחרי שתתמקד בשניים-שלושה CRMים שמתאימים לך תתקשר לאנשי המכירות שלהם ותתקדם משם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לגבי מערכת CRM, אנחנו עובדים עם sales force

אפשר לחבר אותם למערכת טלפוניה דיגיטלית עם מודולים חיצוניים - לא ניסיתי מעולם.

לפי מה שקראתי, הפונקצונאליות של salesforce טובה לעבודת צוות על פרוייקט מסויים וכאלה, לא ראיתי את מה שאני צריך מכל המערכת (במאפיינים אך אולי מה שאני צריך הם צרכים בסיסיים ביחס למערכת הזו) האמת שלא ניסיתי את גרסת TRAIL

האם קיימת גרסה בעברית ? ולפי ניסיונך האם היא מתאימה לעבודה "עצמאית" של צוות מכירות או שרוב הפונקציות הם לעבודת צוות על פרוייקט?

כשחיפשתי כל מיני דברים שיכולים לעזור מצאתי את DATA שמסתנכרנת עם SALESFORCE,

אך אחרי שדיברתי איתם התברר שאין את השירות הזה בישראל - חבל .

תודה רבה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אם אתה מתקין מרכזיית VOIP נורמלית, אז כמעט לכל CRM נורמלי יהיה מודול שיאפשר לו להתממשק למרכזייה ולקבל ממנה את מספרי הטלפון. העניין הזה של הסינכון בין שני המרכיבים לא צריך להיות העניין המרכזי בבחירת המערכות לדעתי, זה באמת פרט שולי בתהליך המאוד מייאש הזה של הטעמת CRM בארגון שרגיל לעבוד עם מסמכי אקסל וגוגל דוקס.

כמעט כל חברות ה-CRM מאפשרות לך להוריד דמו ל-30 יום מאתר האינטרנט שלהם. תוריד כמה דמואים ותתחיל לשחק קצת, תבדוק איזה מהם נוח לך יותר וכמובן מתאים יותר לשימושים של הארגון שלך. גם כאן, לכל המערכות יש היום אפשרות "לשבת באינטרנט" ולאפשר לך גישה מכל מחשב, גם אם ה-CRM לא באמת יושב בענן. אחרי שתתמקד בשניים-שלושה CRMים שמתאימים לך תתקשר לאנשי המכירות שלהם ותתקדם משם.

הי צביקה,

זהו כל העניין, שאני לא יודע אילו מערכות טובות, אילו מערכות תממשקים למרכזיות ואילו לא.

כביכול מטרתי מהת'רד הזה היא בין השאר לקבל המלצות על CRM ואם יודעים שהם מתממשקים עם מרכזיות אז נפלא- ובסוף לנסות.

גילוי נאות - רק כדי לבחור מערכת דיוור ניסית 5 מערכות דיוור וזה גזל ממני הרבה מאוד זמן.

לכן העדפתי לקבל המלצות מאחרים שמשתמשים במערכות דומות לקבל פידבקים ואז להתחיל בטריילים.

תודה :)

Henry Miller

פורסם

תראה, אנחנו במשרד בחרנו את ה-CRM של ברק . לצרכים שלנו נראה שהוא מתאים והכי נוח לעבודה. CRM אחרים שבדקנו לא ממש מצאו חן בעינינו אבל, וזה אבל ענק, לכל עסק מתאים CRM אחר. זה שלנו היא התאימה יותר, לא אומר שלכם לא תתאים יותר הדיינמיקס CRM של מיקרוסופט או כל CRM אחר. בחיפוש זריז בגוגל מצאתי CRM ייעודי למכללות, יכול מאוד להיות ששווה לך לבדוק אותו כי מבחינה פונקציונלית הוא נותן לך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תראה, אנחנו במשרד בחרנו את ה-CRM של ברק . לצרכים שלנו נראה שהוא מתאים והכי נוח לעבודה. CRM אחרים שבדקנו לא ממש מצאו חן בעינינו אבל, וזה אבל ענק, לכל עסק מתאים CRM אחר. זה שלנו היא התאימה יותר, לא אומר שלכם לא תתאים יותר הדיינמיקס CRM של מיקרוסופט או כל CRM אחר. בחיפוש זריז בגוגל מצאתי CRM ייעודי למכללות, יכול מאוד להיות ששווה לך לבדוק אותו כי מבחינה פונקציונלית הוא נותן לך יותר.

תודה, פניתי אליהם באתר....

מצאתי גם מערכת של ZOHO שיכולה להתאים.

משום מה כשחיפשתי בדקתי את התוכניות האלה בדקתי אותם באתרים העולמיים .

תודה.

אגב האם יש המלצות לחברת תקשורת שאולי יכולה גם לספק שירותי ענן ?

Henry Miller

פורסם

לגבי עברית - לא יודע. רוב אנשי המכירות שלנו הם אמריקאים, אז זאת לא דרישה. היא כן מתאימה גם לעבודה עצמאית של אנשי מכירות / צוותי מכירות.

מעולם לא התנסיתי במערכת אחרת, אז אני לא יודע להשוות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...