Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה (?) בחיבור AUX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז זו בעיה קצת מציקה אם כי זו לא ממש בעיה. אני אסביר - קניתי אתמול רדיו חדש של חברה לא הכי מוכרת (שכחתי את שמה כרגע אבל זה משהו עם sound) הרדיו עלה 300 ש"ח, לא מכיר גבוה בעבור רדיו עם חיבורי AUX USB וכד' ממה שהבנתי.

כמו כן קניתי מאותה חנות כבל AUX לחיבור המכשיר לאייפון. עכשיו, אני מחבר את האייפון לרדיו בעזרת הכבל ומה שקורה זה שיש מוזיקה והכל טוב אבל המילים לא נשמעות כמו שצריך. אפשר להסביר את זה כאילו המוזיקה (גיטרות תופים וכד') על ווליום 40 והמילים על ווליום 10.

הרמקולים הם ממש ממש לא המילה האחרונה, אבל בעזרת הרדיו החדש שומעים יחסית נקי וטוב.

כמו שכתבתי, זו לא ממש בעיה משום שעם קצת מזל, איכשהו הגעתי למצב שחיברתי את הכבל AUX ואת הכבל הטענה של האייפון (למצת) ובו-זמנית כששניהם מחוברים זה עובד פיקס.

אני לא מבין בזה בכלל ככה שאני לא יודע אם זה מצב נורמלי, אם זו בעיה ברדיו, ברמקולים או אפילו באייפון?

אם לא תהיה ברירה אני אחבר את שני הכבלים כל פעם אבל אני רוצה להימנע ממצב כזה (יותר מדיי טעינה לאייפון זה גם לא בריא).

תודה לעוזרים.

פורסם

הכבל PL שלך לא תקין אין לו סיכוך טוב לכן אתה מחבר את המטען הוא מקבל סיכוך( - ) דרכו , תקנה באופיסדיפו כבל איכותי אם הגנה על הכבל נגד נתקים של חברת HAMA יעלה לך 60 שח בהצלחה

פורסם

כמו שרשמת כבל PL -PL רק איכותי אני משתמש בכזה, על הכבל עצמו יש מין כיסוי של רשת ברזל נגד נתקים והראש דק מיוחד לטלפונים עם כיסוי

• תוכן חדש...