Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים מצאתי רכב שעונה על דרישותי דיהטסו סיריון שנת 2006 מחיר 49 אלף ויש על מה לדבר. צבע ורוד מטאלי לאישה ק"מ 74 אלף יד שנייה.

אך לאחר פגישה עם המוכר מתברר שהרכב של דודה שלו והוא שלו(הוא לא רושם אותו על שמו מסיבות אישיות)

כאשר אמרתי לו איך נבצע את הקניה הוא אמר שהוא יביא יפוי כח ות.ז של הבת דודה.

שנשאל לגבי היד הראשונה של הרכב הוא אמר שהוא לא יודע וזה היה לפני 4 שנים קצת טמועה.

הוא אמר שתפנה למשרד הרישוי ותברר בנוגע למספר הרכב.

האם אפשר לברר דרך משרד הרישוי?

שנשאל אם יש לו קבלות על טיפולים וכו' אמר שלא שהכל נמאצ במחשבים של המוסך בחולון ובבת ים.

עבר תאונה בפח אך לא בשסי או בשילדה.

אז מה אתם אומרים? אפשר לבדוק את היסטוריה של האוטו? זה כשיר או לא?

יש טעם לקחת רכב זה לבדיקה?

נ.בהרכב די שמור לשנה שלו

תודה מראש

פורסם

quote=BindeR;3464938]לאחר חיפושים מצאתי רכב שעונה על דרישותי דיהטסו סיריון שנת 2006 מחיר 49 אלף ויש על מה לדבר. צבע ורוד מטאלי לאישה ק"מ 74 אלף יד שנייה.

אך לאחר פגישה עם המוכר מתברר שהרכב של דודה שלו והוא שלו(הוא לא רושם אותו על שמו מסיבות אישיות)

שנשאל לגבי היד הראשונה של הרכב הוא אמר שהוא לא יודע וזה היה לפני 4 שנים קצת טמועה.

שנשאל אם יש לו קבלות על טיפולים וכו' אמר שלא שהכל נמאצ במחשבים של המוסך בחולון ובבת ים.

נ.בהרכב די שמור לשנה שלו

תודה מראש

דלג הלאה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"אוטו רשום על דודה שלי" (בד"כ) = אני סוחר שמחפש לדחוף רכב בעייתי למישהו תמים\לא-מבין

אלא אם אתה יודע מה אתה עושה ואתה מסוגל לבדוק הכל לפני הקנייה, תברח מהסיפור, לא חסרות מכוניות היום עם כל ההיצע משוק הליסינג בחברות הגדולות לבטח תוכל למצוא סיריון במצב טוב.

בהצלחה! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש אפשרות לבדוק משהו לגבי האוטו במשרד הרישוי?

האוטו נראה ממש טוב אך לא משהו רציני מבחינה פגיעה או תאונה

להמישך בחיפושים ולעזוב את הבחור לפי המלצות שלכם?

פורסם

אתה רוצה לוודא? תעשה את זה:

תתקשר לבחור או שתן למישהו אחר לדבר שלא יזהה אותך שישאל על הרכב סתם כמתעניין. ברגע שהסוחר יתחיל להגיד שמע זה רכב של דודה שלי ואני רק מוכר אותו בשבילה וכו' שישאל המתעניין בתקיפות אם הוא (הסוחר\מוכר) מתחייב על בדיקה - מנוע, גיר, שילדה. מנסיון שלי (חיפוש עם חבר דיי מזמן, לרכב קטן) ברוב המקרים באזישהו שלב הסוחר יבין שהמתקשר לא פרייאר ויתוודא על איזושהי בעיה עם הרכב (תאונה עם נזק לשילדה, גיר דפוק, מנוע בעייתי) ואז יתחיל משא ומתן על המחיר.

שתבין איך עובדי האנשים האלו בד"כ וזה ברור ופשוט. הרי רכב שעבר תאונה עם נזק לשילדה נניח, למוכר יהיה קשה מאוד להפטר ממנו. אני מניח שהסוחרים האלו עוקבים אחרי פרסומים ביד 2, מתעניינים, בודקים ואם מגלים רכב עם בעיה כזו, ובעלים נחמד, הם ישר מציעים לו הצעה מפתה למכור להם את הרכב במחיר X (נמוך משמעותית מהמחירון) כי יש מכה בשילדה והם לא יצליחו למכור לעולם וכו' וכו'. ואז הם קונים נניח רכב ששוה 50K ב 25K ואז מנסים לדחוף אותו ב 45K למישהו תמים שלא מבין יותר מידי.

כסף קל. אל תהיה זה שיעשו אותו על הגב שלך. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
תבקש את הטלפון של הדודה, אולי יצא לך ממנה משהו:lol:

את הרכב כדאי שתעזוב

דודה של סוחר רכב, מה אתה משוגע?!

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזוב את הרכב.

אגב להבא- שאסי=שלדה. אין הבדל בין השניים וזה מסגיר לסוחר שאתה לא בדיוק מבין יותר מדי והוא יכול להשחיל אותך.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260089

כל רכב שמישהו מוכר עבור דודה שלו שבחו"ל או גיסו שבמילואים - תתרחק ממנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
צבע ורוד מטאלי

דלג הלאה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לאחר חיפושים מצאתי רכב שעונה על דרישותי דיהטסו סיריון שנת 2006 מחיר 49 אלף ויש על מה לדבר. צבע ורוד מטאלי לאישה ק"מ 74 אלף יד שנייה.

נ.בהרכב די שמור לשנה שלו

תודה מראש

49K לדייהטסו בת 6 זה מחיר טוב? עוד בצבע ורוד:roll:

ברשיון הרכב מופיע מספר הבעלויות הקודמות.

טיפולים לא מתועדים בספר הרכב עם חותמת? אין בעיה שימציא לך קבלות.

נשמע לי כמו ישראבלוף של סוחר.

פורסם

למה צריך לחפש רכב פרטי ב-45K כשיש רכב יוצא השכרה\ליסינג שנת 2009 באותו כסף אם לא פחות מזה, עם אותו ק"מ, עם אחריות על מנוע וגיר ויישור קו על חשבון החברה, ולפעמים גם עם מימון של 100% מהסכום ב-60 תשלומים חודשיים?

• תוכן חדש...