Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

012 מובייל - מישהו כבר התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין בלבטים לאיזה חברה לנייד את שתי הקוים שברשותי.

תוך כדי חיפושים ובירורים נתקלתי באתר של 012 מובייל, וראיתי שניתן כבר להצטרף לחברה בהליך רגיל של רישום באתר, קבלת שים עם השליח וכו'.

מישהו כבר עבר אליהם ויכול להגיד דברים לטובה\לרעה?

תודה רבה :-D

פורסם

אני גם אשמח לשמוע , במיוחד אם משהו "נייד" קו מאורנג' - האם אשכרה צריך לעשות ניוד ולהחליף סים ? או שפשוט בסוף החודש אתה מקבל חשבונית אחרת זולה יותר?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באתר שלהם לא רשום כלום על הסים של אורנג', אך כיון שהם ממש מנסים לעשות הפרדה בין החברות (אבל מצד שני גם משתמשים בעובדה זו כפרסומת) סביר להניח שצריך להחליף סים, שעלותו 49 ש"ח.

פורסם

החלטנו בבית להשתמש באחי הקטן למטרות הניסוי של 012.

אז ניידנו לו את הקו מאורנג' ל012 ביום שישי האחרון.

בזמן ההזמנה אתה קובע מועד שנוח לך שבו השליח יגיע, מה שהפתיע אותי זה שאת תהליך הניוד (למרות שהוא פשוט) השליח\נציג ביצע איתנו.

בנתיים אין תלונות, הניוד עבר בצורה חלקה, אתה כן חייב להחליף סים למרות שזה טכנית אותו חברה.

יום שישי הזה אנחנו מניידים עוד מספר באותו אופן.

אז ככה שבנתיים הכל סבבה...:-)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה חייבים להחליף את הסים עצמו? האם טכנולוגית זה חובה או שזאת הדרך של החברות להוציא עוד כמה שקלים מהלקוח סתם ככה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש את הסמל של החברה על הסים :p

אני עברתי ל012, מאוד מרוצה, בדיוק כמו אורנג' עם שיחות בחינם לחו"ל. נקווה בסוף החודש שתגיע חשבונית כמו שצריך בלי הפתעות :)

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה חייבים להחליף את הסים עצמו? האם טכנולוגית זה חובה או שזאת הדרך של החברות להוציא עוד כמה שקלים מהלקוח סתם ככה?

צריכים להחליף את הסים כי כל סים מכיל את ההגדרות של הקו עליו,

כאשר מבצעים מעבר לחברה אחרת (012 זה לא אורנג', למרות שהיא בבעלותה),

מבוצע תהליך החלפת סים.

פורסם

עידכון.

הגיע היום שליח בשעות שנקבעו בעת ההזמנה. עזר לי להפעיל את הסימים (2) וממש תוך דקות ספורות המספרים כבר נויידו לרשת החדשה :shock: במכשיר אחד עבר הכל חלק לגמרי, שיחות יוצאות\נכנסות, אינטרנט - הכל עבד כשורה בו הרגע.

בקו השני משום מה האינטרנט לא רצה להתחבר, שוחחתי בצ'ט שבאתר האינטרנט של 012 וממש תוך 10 דקות סידרו לי את הבעיה הזו, והכל עבד מצויין.

מבסוט עד הגג מהשירות :-D

• תוכן חדש...