Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

החלטנו ללכת על רכב פנאי משפחתי אחרי שבדקנו כמה רכבים והמתאים לנו ביותר הוא הניסאן ג'וק.

יש לנו איזשהו מבצע של הסתדרות המורים ואפשר לקנות את הדגמים -

אסנטה - אוט' - 124K

אסנטה ספורט - אוטו' - 128K (+בד מושבים ספורט + פנים הרכב יפה יותר + חלונות אחוריים כהים)

טקנה - אוטו' - 135K (+מערכת מולטימדיה + מצלמת רוורס + מושבי עור + משענת יד + מראות מתקפלות+חישן גשם+מפתח חכם+חימום מושבים)

ההבדל בין הדגמים הוא ברמת הגימור הפנימי בעיקר, לניסיונכם כדאי להוסיף עוד 11K לדגם הבסיסי (אסנטה) ולקחת את הדגם המאובזר ביותר (טקנה)?

פורסם

אף אחד לא יכול לענות על השאלה. זה עניין של העדפות.

אם האבזור הנוסף עושה לך את זה, אז סה"כ ניתן לומר שמדובר באבזור שזו פחות או יותר העלות שלו.

מבחינת כדאיות, נראה ששני הדגמים כדאיים באותה מידה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

דעתי נחרצת מעט יותר - כדאי!

אני באופן אישי מעדיף אבזור עשיר כי כל אלו מוסיפים מאוד להנאה, לתחושה והנסיעות הופכות למפנקות יותר.

בנוסף במקרים רבים זה משפר את הסחירות בעתיד וכו'.

אגב, בזמנו על הנייר ג'וק הייתה אופציה ששקלתי עבור אמא שלי אבל הרכב נפסל באולם התצוגה עקב ראות מוגבלת ותחושה של מינימלסטית בפנים הרכב (לא הייתה משענת יד ימין לנהג ועוד שטויות למיניהם אך שקלנו את רמת האיבזור הדלה ביותר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

טוב אז אחרי בירור קצר ב Tekna שזהו הדגם המאובזר אין משענת יד ורוצים על משענת יד 1400 שח(!), מה גם שריפודי עור נראה לי לא נוח בארץ חמה כמו שלנו כך שהדגם הזה כנראה לא משתלם..

תודה!

פורסם

רגע רגע רגע... לא הייתי פסול רכב רק על מחסור במשענת יד, אלא אם כן זה משהו שמאוד ציפיתם לקבל והוא קריטי.

אחרי שבמספר רכבים הייתה לי משענת ואז קיבתי רכב ללא משענת הרגשתי אכזבה קלה אבל גם בלעדיה הסתדרתי לא רע.

בכל מקרה הייתי מצפה לקבל את זה ברכב עם גיר אוטו' בימינו. יחד עם זאת 1400 ש"ח הם גם לא סוף העולם בהשוואה ל-130K ש"ח ויש אופציות זולות יותר - מהמשענות הסטנדרטיות ועד לעיצוב אישי אצל רפדים.

בעניין העור - הרכב הנוכחי שלי הוא הראשון שלי עם מושבי עור. חשוב לציין שאצלי מרכז המושב מרופד באלקנטרה (לא ממש הצלחתי לפענח אם מדובר בעור הפוך או בבד סינטטי דמוי עור הפוך/זמש). נוצרת תחושה שמשטח הישיבה עצמו מרגיש כמו בד וציפוי המושב מסביב הוא מעור רגיל. כמו כן מרופד בריפוד בצבע בז' בהיר. במקרה שלי לא הרגשתי בעיות מיוחדות הקשורות לחום או קור, אני לא מזיע יותר מאשר בריפודי בד, לא נדבק למושב וכו'. התחושה מאוד איכותית ונעימה. הרכב בן שנתיים, נכון להיום אין שום סדקים על העור ואין נזקים נראים לעין. לפי התמונות האינטרנט נראה שלג'וק יש מושבי עור מלאים ללא שום אלקנטרה באמצע, אבל נראה שיש בהם חריצים שאמורים לתרום לאוורור ולהקנות תחושה קצת יותר מחוספסת.

בכל אופן שני הקרטריונים הללו הם שוליים יחסית ולא הייתי קובע על פיהם אם הקניה משתלמת או לא.

בעיני קניה משתלמת היא - מחיר ועלויות אחזקה כפונקציה של אבזור, נוחות והכי חשוב - שימושיות.

אפרופו שימושיות - תא המטען בג'וק קטן. לחילופין יש לו עבירות שטח טובה יותר ממשפחתית ממוצעת.

לא ברור לחלוטין אם ביקרתם באולם התצוגה, אם התרשמת מהרכב ואם עשיתם נסיעת מבחן...

לפעמים בחירות שנראות טובות על הנייר/באולם התצוגה מתבררות כפחות טובות בנסיעת המבחן.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
הי,

החלטנו ללכת על רכב פנאי משפחתי אחרי שבדקנו כמה רכבים והמתאים לנו ביותר הוא הניסאן ג'וק.

י

ג'וק משפחתי ? הנראה שמדובר במשפחה מאוד מצומצמת.

פורסם

כן, לזוג + ילד זה בהחלט מספיק. אפשר להוריד את המתקן בתא המטען ולהגדיל אותו מעט, הכנסנו עגלה ועוד נשאר מקום לכמה דברים לא קטנים.

נכון שזה לא מרחב של טוסון אבל יחסית למחיר למראה ולמה שמקבלים זה בהחלט בסדר ומתאים למשפחה קטנה.

Slow Sprinter - בוודאי שאשתי (לה קונה את הרכב) נסעה בו ובדקה לפני שקנינו, בסופו של דבר לא לקחנו את הגירסא המשודרגת יותר רק בגלל הכיסוי מושבים מעור שיכולים להיות קצת בעיתים בקיץ (הם שחורים).. לקחנו את הגירסא הרגילה, שידרגנו אותה קצת בתוספות כמו חלונות כהים, משענת יד, מערכת מדיה משודרגת ועוד, הכל ביחד יצא לנו 130K שח שזה נראה לי כמחיר טוב לרכב סדר גודל כזה..

• תוכן חדש...