Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רנו מגאן 2003, 190,000 ק"מ. הגיר עושה קצת בעיות (בהאצה מעצירה מוחלטת האוטו "קופץ" לפעמים)

לאחרונה נדלקה נורת גיר - כבתה לאחר כמה דקות - ואז נלקו נורות stop ושמן אדומות והמנוע נכבה. לאחר התנעה מחודשת האוטו נסע ללא בעיות עד סיום הנסיעה.

האבחון של מוסך מורשה:

חיישן גיר+חיישן הצתה לא תקינים. (זה מה שרשום בקבלה. בטלפון אמרו לי גם משהו על מצערת וגומיות ואויר. לא יודע מה זה קשור)

(ועוד דברים כמו דלת אחורית שלא נפתחת אבל זו לא בעיה בנסיעה)

המחיר: 6,500 שקל. לא שילמתי.

השאלה האם מוסך לא מורשה יתן לי מחיר זול יותר??

פורסם

במחיר הזה לא תזיק עוד אבחנה (והצעת מחיר נוספת).

כתוב בבקשה מהיכן אתה, ויהיה אפשר לכוון אותך למוסך (לאו דוקא מוסך יבואן), באיזור מגוריך.

alfa 156 2.5.

פורסם

בכפר סבא - איני מכיר.

בכוון יותר למרכז - יש לך את "מוסך שאפט" (ת"א), או "אמ הדרך" (גם בת"א). באיזור תעשייה חולון - "אורן שרותי רכב". שלושתם חברי הפורום ומומלצים למכוניות צרפתיות.

אם זה קצת רחוק לך, אני מאמין שחבר הפורום עזרה (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=434350) יוכל לכוון אותך למקום קרוב יותר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...