Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומי משלם ? הציבור (פעמיים: פעם במיסים ופעם שניה בדו"חות).

נוסף על כך, אגף התנועה (לדברי מבקר המדינה) אינו מעביר באופן סדיר את נתוני התאונות בזמנים וע"פ מה שהוגדר.

יש משהו חדש תחת השמש שלנו ? זה בספק...

להמשך קריאה : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000757253&nl=829&utm_source=2&utm_medium=email&utm_campaign=globesAlerts

(עריכה - בכותרת צ"ל כמובן "המשטרה".)

alfa 156 2.5.

פורסם

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים מעבירה כסף למשטרה בצורה שעשויה לגרום לה לרשום יותר דוחות ■ לאגף התנועה יש אינטרס כלכלי-תקציבי לעמוד ב"תפוקות" ■ ומי משלם? הציבור כמובן - פעם אחת במסים ופעם שנייה בדוחות

אמרו שאין מכסות. אמרו שהמצלמות נועדו לתאונות דרכים.

אז אמרו...

איפה מפקד מתנ"א השקרן שאמר שזה לא נכון? ועוד העיז לשקר בוועדת הכנסת כאילו המהירות אחראית ליותר מ 70 אחוז מהתאונות.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000757253

פורסם
אמרו שאין מכסות. אמרו שהמצלמות נועדו לתאונות דרכים.

אז אמרו...

אני לא מאמין שעדיין יש מישהו כל כך תמים שמאמין שאין מכסות.

אבל גם אין איזו קורספירציה (לפחות לא כזאת שמגלים לשוטרים) מאחורי הדוחות.

לא מזמן נהלתי שיחה ארוכה על הנושא עם מפקד מתנ"א לשעבר בירושלים.

הוא אמר שכשוטר מגיע לתחנה אחרי משמרת בכביש עם 0 דוחות זה לא מתקבל על הדעת, אף אחד לא אומר לשוטרים לרשום 20 דוחות במשמרת אבל יותר דוחות = מצויינות.

גם בכנס השנתי של המשטרה המודל נשמר, תחנת משטרה שרשמה הכי הרבה דוחות תנועה זוכה להערכה רבה ונחשבת כמצטיינת (לעיתים גם מקבלת תעודה רישמית ותגמול בצורת פרס).

כששאלתי מדוע לא שולחים את הניידות למקומות הבעייתים והמסוכנים באמת פשוט נאמר לי שאין שום הוראה בנושא והניידות ממוקמות לרוב במיקומום הנוחים והרווחים ביותר.

מדי פעם מקבלים הוראה בסגנון "אכיפת אור אדום" או "שמירה על נתיב" (ואז קוראים על זה בחדשות :roll:) אבל לרוב זה פשוט על פי דעתו החופשית של המפקד.

בקיצור, הדברים מאחורי הקלעים בדיוק כמו שהם נראים בשטח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל הכתבה היא שטות אחת גמורה. מדובר על יעדים משנת 2008. כיום בראש אגף התנועה עומד ניצב ברונו שטיין. ניצב ברונו שינה את כל אופן העבודה של שוטרי התנועה והקטין ב- 50% את כמות הדוחות בשנת 2012.

ניצב ברונו ממש "כפה" על השוטרים לרשום את מרבית הדוחות על עבירות בריונות המסכנות חיים ולהפסיק להתעסק בעבירות פעוטות כגון רישיונות.

המהפכה שמוביל ראש אגף התנועה עד כה מראה תוצאות והעובדה היא באזור 40 הרוגים פחות לתקופה המקבילה בשנת 2011.

זאת אומרת ש-40 איש חבים חייהם בין השאר, למדיניות אגף התנועה.

אז, שלא יעבדו עליכם וימכרו לכם סיפורים שהיו רלוונטיים לפני כמה שנים.

סעו בזהירות!

פורסם

TT בוא אני אספר לך איך אוכפים "עבירות ביריונות".

חוויתי את זה על בשרי.

לפני כמה חודשים, בעיצומו של החורף, אני נוסע בכביש 3, הכביש מהבטון למי שמכיר.

הייתי בערך על 80 קמ"ש. גשם.

לפתע אני נתקל ב 2 יונדאי I20 שנוסעות אולי על 60 קמ"ש במקביל ב2 הנתיבים.

אני נוסע אחריהם, 3 או 4 ק"מ ואז מאבד את הסבלנות ומאותת עם האורות כדי שמישהו מהם יואיל לפנות את הדרך.

כתגובה אני מקבל איתותים עם 4 המהבהבים.

אחרי עוד 2 או 3 ק"מ, הכביש הופך ל 3 נתיבים.

בלית ברירה אני עובר לנתיב הימני ביותר ועוקף את 2 הסבתות ׁ(או כך חשבתי..)

איך שאני משלים את העקיפה, מייד שומע סירנה היסטרית וצרחה של מישהו במגהפון "תעמוד בצד"

מגיע אלי שוטר זחוח שהחליט שאני עבריין נמלט ואם זה היה תלוי בו - עכשיו הייתי בכלא.

"אתה בריון. אותך אנחנו מחפשים. אתם הבריונים שמשליטים טירור על הכביש. אני אנקנק אותך".

שמרתי על קור רוח כי הבנתי שאיתו לא יוצאים ראש בויכוח. ביקשתי רק לדעת מה עשיתי.

"עקפת מימין ובמהירות מטורפת".

"לא אכפת לך שאתה והחבר שלך נסעתם במקביל במהירות של צב וחסמתם את הכביש"?

מפה לשם, כשהוא הבין שיש סיכוי גדול שאם הוא נותן לי דו"ח הוא מקבל תלונה במח"ש (במהלך הנסיעה/זחילה שלהם, צילמתי אותם לצורך קוריוז, חשבתי שאלו סבתות שמספרות סיפור אחת לשניה) הוא מלמל משהו על זה שהוא הולך לתחנה לבדוק את העבר שלי. ואם אין לי עברות הוא מוותר.

זה נקרא "עבירת ביריונות"?

זה נקרא טמטום.

• תוכן חדש...