Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול גדול במנוע לרכב הסעות, כולל פירוק והרכבת מנוע, (פורד אקונוליין),

ודווקא הייתי מרוצה מהשירות ומהיחס הטוב.

עכשיו אחרי הכל ואחרי ששילמתי הכל, אני רואה שהמזגן לא מקרר, התקשרתי למוסך, ושם אמרו לי, אה, כן, בודאי, הורדנו מנוע אז כל הגז של המזגן ברח, לך תמלא גז.

לשאלתי, כמה גז יש ברכב הזה המוסכניק ענה, משהו כמו 1.8 ק"ג או 2 ק"ג גז.

שאלתי אותו למה אני צריך לספוג את זה, הרי הבאתי לו אוטו תקין עם מזגן תקין, ולמה הוא משחרר לי את האוטו מהמוסך שלו בלי גז במזגן, התשובה שלו: "ככה זה, מורידים מנוע, בורח הגז, אין לי גז במוסך שלי, לך תמלא גז".

השאלה שלי: האם הוא צודק? כך מקובל להעיף את הגז של הלקוח ולתת לו להסתדר עם זה, או שהוא צריך למלאות גז מחדש על חשבונו? עם מי הצדק? ביררתי, העלות של מילוי גז מחדש היא 400 ש"ח. מי אמור לספוג זה?

אבקש רק תשובות מבעלי מוסכים עם ידע ולא סתם כל אחד ששולף.

תודה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

כשמפרקים מנוע יוצא הגז, אין מה לעשות נגד זה.

אני מאמין שרוב המוסכים ימלאו לך גז, ככה"נ בתשלום תראה שורה בחשבונית וואקום-גז.

מאיפה אתה בארץ? לידיעתי 400 ש"ח זה יקר.

קובי

פורסם

למה כמה משלמים על 1.8 ק"ג גז? לפי מה שביררתי, עולה בין 200ל 300 ש"ח ל500 גרם! כך ש400 ש"ח זה זול. למעשה הלכתי למוסך ושם חייבו אותי ב600 ש"ח כי לטענתו הפקידה טעתה. אוף. שילמתי על קילו וחצי במקום על 2 מלאים. (מלאתי בדיוק 1.8)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מצטער לאכזב אותך לדעתי זה יקר, ברכב שלך זה תלוי אם יש יחידה אחורית או לא.

המחיר לדעתי צריך להיות בין 300-350 ש"ח(בלי/עם יחידה אחורית).

קובי

• תוכן חדש...