Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק הטובים מגיעים לישורת האחרונה כנראה 8)

אני לא יודע מתי למדת אבל הילד שלו ילד נורמטיבי לחלוטין שלא מעשן ולא שותה והם חבר'ה ממש נחמדים ואנשים טובים. גם הטיול לפולין היה ממש יפה, אני זוכר שהוא נסע היה חבל על הזמן ויש עוד הרבה דברים טובים.

אולי אתה סובל מהבעיה שלי, גם אני שנאתי את התיכון שלי עד מעמקי נשמתי למרות שלחלק מהתלמידים שלמדו איתי היו דברים טובים להגיד עליו. סה לה ויי

אני עדיין לומד שם. אני גם כן לא שותה ולא מעשן, לא מסתובב עם כאלו. אני שונא את הבית ספר הזה בגלל שאני יודע שאני יכול להוציא הרבה יותר ממה שאני מוציא כרגע אבל הבית ספר עצמו (ואולי גם מערכת החינוך בכלל) שמים לי רגל.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דורוזן - אשמח לשמוע עליהן.

האמת שאני די מתבלבל בין כל השכונות הצמודות האלה.

ממה שראיתי, מעוז אביב אולי חביבה כי היא סוג של קיבוץ, אבל הבתים נראים נורא, וחלק מהדירות בקומה הראשונה השתלטו על חלקים לא שלהם. בתור השקעה זה נראה אטרקטיבי כי מתישהו זה יעבור שיפוץ / פינוי ובינוי, אבל כרגע אני לא רואה את היתרון הגדול. ספר לי עוד, אשמח לשמוע.

לגבי נאות אפקה- לא מכיר בכלל, רק יודע שיש א/ב - אשמח לשמוע.

מעוז אביב שכונה שקטה, חלק מהבתים עברו שיפוץ פנימי/חיצוני, חלק עברו הרחבה צפונית/דרומית.

בבעיית ה"השתלטויות" טיפלו ברמה השכונתית וכבר כמעט ואין דברים כאלו, לא נותנים לתחום בכל דרך שהיא או לשים ריהוט גן, כך שאני מקווה שהבעייה הזו מאחורינו.

ביה"ס השכונתי מגן נחשב לטוב מאוד (עפ"י אחותי שעובדת שם כמחנכת והיא נחשבת הכי אובייקטיבית מבחינתי).

על שבט הצופים "הנשיא" אני לא ארחיב, כי אני לא אובייקטבי, כי אני גם בוגר וגם ריכזתי אותו בעבר - בהחלט הייתי רוצה שילדיי (לכשיהיו טפו טפו) "יתחנכו" שם.

בנאות אפקה גם גרתי מספר שנים וזו גם שכונה טובה, אבל עוברים כבישים בתוכה והאופי קצת שונה.

מבחינת השקעה לדעתי הדר-יוסף הכי תשתלם, אבל אם אתה מתכוון לגור בדירה אז מעוז אביב.

אתה מוזמן לשאול בפרטי או פה בכיף, יש לי חברים שגרים/גרו/שכרו/קנו בכל השכונות של רובע צפון מזרח.

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...