Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מערכת של MOTEVO GTV-3, מחוברת למגבר BOSS B2900 ול2 רמקולים 6X9.

במערכת שומעים מעולה אם זה ברדיו או דיסק,אך משום מה בשיחת טלפון דרך הדיבורים שומעים ממש ממש ממש חלש עד כדי שאי אפשר לשמוע.

מה יכולה להיות הבעיה?

האם זאת בעיה של כיוונים?

תודה

פורסם

ניסיתי,עדין

שומעים ממש ממש חלש,כאילו זה על ווליום 1,רק בבלוטוס בדקתי דרך קבל AUX פועל מעולה וכנל גם לדיסק, בנוסף גם לא שומעים אותי בכלל.

יש פה מישהו שמכיר תבעיה?

פורסם

מי שחיבר לך את המערכת לא חיבר נכון.

לא חיברו לך את הרמקולים הקדמיים שדרכם אתה אמור לשמוע את השיחה וכך שבזמן שיחה הסאונד מהאחוריים מתנתק ואז אתה שומע מאוד חלש.

לגבי זה שלא שומעים אותך כנראה שלא חיברו לך את המיקרופון שאמור לההיות חיצוני.

פורסם

הרמקולים מקדימה בכלל לא מחוברים,יש 2 רמקולים במגש מאחורה שמחוברים למגבר,המיקרופון לדעתי מובנה,יש על המערכת נקודה כזאת ורשום לידה מיקרופון.

מה דרך הטובה ביותר לחבר את הרמקולים הקדמים?לפי מה שהנבתי יש קצת בעיה בפירוק הדלתות,אז צריך לעביר חיווט מהחוטים שמאחורי המערכת ישר למגבר?בדומה ל RCA?

פורסם

טוב הלכתי למישהו היום בשביל שיחבר לי תרמקולים למערכת הוא רצה 200 שקל,נראה לי קצת מוגזם , איך שולפים תמערכת בצורה הכי בטוחה?

פורסם

השולפנים זה מין 2 מוטות ברזל שנכנסים בין צדדי הHU לשליפה קלה.

רוב בעלי העסק היום מחזיקים שולפנים, פשוט תלך למישהו ותבקש להשתמש בשולפנים, קשה לי להאמין שיקחו על זה כסף.

השאלה זה אם תדע לחבר את הרמקולים לאחר פירוק הHU

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...