Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים אתך שה-I20 היא לא ממובילות הקטגוריה כיום ומדובר בדגם שכנראה יוחלף בשנה שנתיים הקרובות.

אבל (וזה אבל גדול מאוד), לקבל על הרכב מחירון זו גם משימה בלתי אפשרית.

נגיד והיית נכנס לסוכנות עם מזומן ביד, לא תקבל בשום מצב הנחה של יותר מ-5K ש"ח (וגם זה מופרז) על I20 חדשה.

לכן נסה לפרסם את הרכב ולמכור אותו בשוק הפרטי כדי "לחוש" את השוק. אם הצלחת למכור במחיר קרוב למחירון אז תחזור לסוכנות יונדאי ותקבל עיסקה עדיפה, אם לא אז ממש את העיסקה שהציעו לך (אם אני לא טועה רשום בחוזה שההצעה תקפה ל-30 יום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נקודת מוצא של מחיר מחירון על הרכב המשומש היא במצב שוק המשומשות היום תנאי פתיחה טוב מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עיסקה לא רעה בכלל שגם מייצגת איבוד ערך נמוך יחסית והסכם מימון נוח אבל אני אישית לא רואה במעשה כזה היגיון.

הרכב שלך אמנם יצא מאחריות אבל הוא בסך הכל בן 3, הקילומראז' נמוך ולמרות שה-I20 פופלארית בליסינג הרכב הספיציפי הזה אם ישמר היטב וימשיך לנסוע מעט יכול להימכר בקלות יחסית מתי שתבחר לעשות כן.

ככל שישאר אצלך יותר הקילומטראז' יהיה נמוך עוד יותר ביחס לממוצע לגיל הרכב מה שיהפוך אותו לעדיף בעיני רוכשי משומש.

לדעתי כל עוד מדובר ברכב שהראה אמינות עד כה ומוכר כדגם אמין יחסית ולא ככזה שסבל מתקלות באחריות ואתה מרוצה בסך הכל אז אין טעם להחליף אותו ברכב חדש זהה.

בהצלחה.

פורסם
אני מסכים אתך שה-I20 היא לא ממובילות הקטגוריה כיום ומדובר בדגם שכנראה יוחלף בשנה שנתיים הקרובות.

אני לא כל כך מסכים איתך, לדעתי גם היום היא רלוונטית מאוד. איזה מתחרות עדיפות יש?

פורסם

לדעתי ה-I20 נופלת בעיקר בסעיפי עיצוב ומיתוג, היא פשוט לא מספיק מושכת ושמחה כמו סופר מיני אחרות.

לגבי המתחרות, ריו מגיעה הרבה יותר מאובזרת במחיר הדגם הבסיסי של היונדאי, בנוסף יש לה אחריות עדיפה ועיצוב קצת מעניין יותר, מבחינתי זה מספיק כדי להטות את הכף לטובתה.

אבל, יש לא מעט רוכשים שעיסקה אטרקטיבית עם סוכנות מכירה שמוכרת להם ונציג שהם סומכים עליו ומותג שהם מנוסים איתו זה מספיק בשבילם כדי לרכוש והם לא תמיד יחפשו את הרכב הכי בכל התחומים.

אני חושב שיונדאי מגמישים תנאים לגבי I20 לא רק בימי מכירות, זה הדגם הכי פופלארי שלהם בליסינג והשכרה ובין היחידים במבחר שלהם שאפשר למצוא בחברות ליסינג כחדש 0 קילומטרים מאז שחוסלו המלאים של ה-I30 הישנה.

• תוכן חדש...