Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה מחדרה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד שבוע וחצי אני עושה פניית פרסה וחוזר (אחרי למעלה מ8 שנים של מגורים במרכז) לחדרה עם בת הזוג.

אני עובד ברעננה ויש ברשותי רכב, זוגתי עובדת בת"א.

אני מעדיף להגיע לעבודה מוקדם (באזור 7:30), ואצלה אפשר להגיע עד 9 בערך.

אשמח לדעת באיזו שעה כדאי לצאת מחדרה כדי להגיע לרעננה בשעה סבירה.

בנוסף, יש אוטובוס לת"א שעובר ליד הבית שלנו בשעות הבוקר-השאלה היא האם שווה להשתמש בו או לנסוע עד לתחנת הרכבת ע"מ לקחת רכבת מוקדמת. האוטובוס עוצר לה ליד העבודה, עם הרכבת צריך לקחת אוטובוס נוסף כשמגיעים לת"א.

פורסם

לגבי הבת זוג שלך

אם האוטובוס נמצא בקרבתכם והוא עוצר לה בעבודה אז למה לנסוע עם רכבת שגם ככה תצטרך לקחת משם עוד אוטובוס?

בקיצור לא נוסעים מת"א לאילת דרך טבריה :)

לגביך אני פחות מכיר את העומסים שיש שם אז תצטרך לחכות למנוסים יותר

404

פורסם

האוטובוסים שנוסעים דרך כביש 4 לרעננה עושים טיולים בארץ, אחרי 6 קשה לי להאמין שתגיע לרעננה בזמן, זה גבולי ותלוי בהרבה דברים. לא שלרכבות יש מוניטין של דיוק ועמידה בלו"ז. בקיצור, תתחיל להתרגל לקום מוקדם.

אני עובד בת"א, רכבת שיוצאת בשעה 05:08 [ב"ה] מגיעה לת"א בשעה 05:45, עוד אוטובוס שלוקח לו עשר דקות להגיע לעבודה- קורה שלוקח לי עוד 15 דקות המתנה אם פספסתי אותו... ככה שבשעה הזאת זה קצת יותר משעה, לא כולל ההיכה לרכבת וכו'.

לדעתי יהיו לך כמה ימים של ניסוי וטעיה עד שתגיע למסקנה מה הכי מתאים. בהצלחה.

פורסם

א. אני משתתף בצערך על החזרה לחדרה. ;-)

ב. יש קו אוטובוס שנוסע דרך כביש 2 (אחרי שהוא תופר את כל חדרה) לוקח לו כשעה ורבע להגיע לת"א בשעות הבוקר (סביבות 7).

אם זה הקו שעובר ליד הבית שלך, הרווחת.

את הנסיעה לרעננה אני לא כל כך מכיר, אבל אבדוק לך בהזדמנות עם גיסתי שעושה את הנסיעה הזו כל יום מבית אליעזר.

נ.ב

אחלה חתימה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בשעות הבוקר נסיעה מחדרה לרעננה לוקחת בערך 50 דק' שנסיעה כזאת ללא פקקים לוקחת 20-25 דק'

אם האוטובוס עובר ליד הבית שלכם אני מאמין שאתם גרים באזור שכונת וייצמן ואם זה אכן נכון אז עדיף אוטובוס (שיתקע בפקק באזור נתניה-וינגט) ואני מאמין שתוך שעה יהיה בת"א

פורסם

אנחנו ממש לא גרים בשכונת וייצמן אלא יותר לכיוון מרכז mixx החדש, ומגיעים לשם אוטובוסים שנוסעים לכיוון ת"א.

מה שעת היציאה המומלצת ע"מ להגיע לרעננה עד 7:30?

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור לך, אבל אני נוסע כל יום ברכב מחדרה לפולג ובחזרה. כדי להגיע לעבודה ב-9:00, אני יוצא ב7:45 מהבית. לפעמים אני מגיע ב8:30, ברוב המקרים ב8:45, לפעמים קורה שמאחר.

לגבי נסיעה לרעננה בכביש 4 (זאת עוד הדרך הכי קצרה ומהירה), אני משתתף בצערך מראש. יש שם פקק קבוע, לדעתי כדאי לך לצאת מהבית ב6:30, כי כל השישו ושימחו מתחיל לרוב אחרי השעה 7:00.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ובדיוק בגלל כל הדיון הזה נוסעים למרכז ברכבת ונמנעים לחלוטין מכל העומס הזה על הצירים לכיוון המרכז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מכיר דרך להגיע לרעננה ברכבת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...