Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפי מחירון לוי יצחק הרכב שלי שווה 19K בדגם מסוים של 4 דלתות

אבל אם לפי דגם של 5 דלתות אז זה כמעט 5 אלף שקל יותר, ואני צריך לקבל את הכסף אחרי שהרכב הלך טוטאלוס.

בדקתי את המחירון בכמה אופציות וראיתי אפילו שהם עושים הפרדה בין נפח מנוע של 1399 ל 1400 (ממש ככה).

מקווה שזה הפורום המתאים שתי שאלות ברשותכם.

- 1. ברשיון רכב המצורף רשום השכרה, בחברת הביטוח אמרו לי לייסניג, האם זה משנה? או מה שקובע ברישיון רכב?

- 2. באיזה דגם עלי לבחור כדי לחשב את ערך הרכב לפי "אווואו LS4 דלת" או "LS ידני 5 דלתות 2 כ"א (04-08)"?

תודה רבה לכל מי שיכול לסייע.

רציתי לשים לינק לרישיון הרכב ולמחירון אבל אין לי מספיק קרדיט פה באתר אז מצורף קישור (להעתיק בדפדפן).

i.imgur.com/ktfM6.jpg

פורסם
סדאן.. 4 דלתות LS.

ומה שקובע זה מה שרשום ברשיון הרכב.

תודה רבה:)

אגב, זה משנה שבמחירון לוי יצחק דווקא לדגם הזה רשום נפח מנוע 1400 (בלבד) ואילו לדגם של ה 5 דלתות ניתן להזין גם נפח מנוע של 1399?

אני יודע שזה קטנוני, אבל חברות הביטוח הרבה יותר.

ועכשיו נשאר לי רק לברר למה חברת הביטוח קיזזה 22% בטענה שהרכב מליסניג למרות שרשום מהשכרה.

(האמת, אין לי מושג מה הרכב היה).

פורסם

ההפחתה על ליסינג נמוכה מההפחתה על רכב השכרה.

הורידו 22 אחוז כניראה לא רק בגלל עברו של הרכב.

אולי קילומטרז גבוה,ריבוי ידיים,תאונות וכו׳...

רק שתדע,בשוק החופשי גם את זה לא היית מקבל ( אביאו ידנית מהשכרה אי אפשר למכור).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ההפחתה על ליסינג נמוכה מההפחתה על רכב השכרה.

הורידו 22 אחוז כניראה לא רק בגלל עברו של הרכב.

אולי קילומטרז גבוה,ריבוי ידיים,תאונות וכו׳...

רק שתדע,בשוק החופשי גם את זה לא היית מקבל ( אביאו ידנית מהשכרה אי אפשר למכור).

אולי אתה צודק, אבל הרכב הלך טוטאלוס.

הקילמוטרוז לא גבוה, 130,000 בהתחשב בגיל הרככ זה כלום, תאונות אין, ריבוי ידיים אני רק השני, הורידו על פי הרשימה הבאה:

מכיוון שמחיר הרכב נקבע על פי יצחק לוי, ויש לך זכאות להחזר אגרת רישוי (500 שקל).

מכיוון שיש שפשוף קל בפגוש (דבר זניח עם מכחול אני מעלים את השריטה, אפילו לא תבעתי את זה שעשה לי נזק מכיוון שזה זניח) (400 שקל).

הפחתה מליסיניג לשעבר למרות שכתוב ברישיון רכב השכרה (22%).

חוץ מזה צירפתי בהודעה המקורית רישיון רכב...

• תוכן חדש...