Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תצליח!

גם אם חלק יהיה מקורי וחלק מואנדורה או סונומה זה לא נורא! מהמצב בו היא היתה אפשר רק לעלות והיא כבר ניראת הרבה יותר טוב!!!

אכן עדיף לארגן כמה שיותר חלקים חדשים (חלקי מרכב ופנים לא תהיה לך ברירה אלא להביא מחו"ל בין אם זה משומש במצב טוב או חדש after market).

לגבי חלקים מכניים וזוטות אכן אפשר להסתדר גם בחלקים של שבי אחרות.

שלחתי לך ה"פ.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם, הצלחתי להשיג חלונות ושמשות (הזמנתי) לקמארו.

שאלה : משטרת התנועה תאהב את הרעיון של חלונות כהים (השחמה, לא הדבקה ) בצדדים ?

ביום ראשון אני שולח את כל הפולים ומיכסה ראש המנוע לציפוי כרום..

ראיתי ב YOUTUBE כאלה עם מכסה גבוה יותר מכרום, יש כזה בארץ ?

פורסם

שבת שלום לכולם. לגבי הקמארו הכחולה היו שניים, אחת בבת ים ( שכונת עמידר) והשניה ביפו, השרשורים היו מלפני ארבע שנים לערך ( אם אני לא טועה) אם יש למישהו מידע על אילת מהן, אשמח. לגבי השחמה, יש לך מושג עד כמה? לא עקרוני רק לדעתי יראה יותר יפה.

פורסם

אני חושב שראיתי אחת

במגרש של אורי ויסברג בחדרה

מול איזור התעשיה יש שם כמה רכבים ישנים לפרוק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

כל אחד והדרך שלו

אבל לדעתי אתה קופץ מדרגות מהר מדי

אתה רץ לפולי מנוע ומכניקה וכו

תתחיל עם פחחות תראה בכלל אם אתה מצליח לעשות אם הגרוטאה הזו אוטו

אם המכניקה שלך תהיה מושלמת לא תוכל עדין לסועעם אוטו במצב כזה

מתחילים עם הדברים הקשים ולא עם הפשוטים במצבים כאלו .

אולי בכלל תז/רוק את הפרוייקט הזה וסתם בזבזת כסף על שטויות מסביב

סתם דעה שתחשוב עליה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי שבת שלום. אל תהיה כזה קטן אמונה, לא הייתי מתחיל אם לא הייתי יודע שזה אפשרי, חכו לסוף השבוע הבא.... בנתיים, דלת תא המטען הייתה מחולקת לשניים, הריתוכים בדלתות נפתחו, חור ברצפה מתחת למושב הנהג ופח אכול מסביב לחלונות, אז כבר לא. אם תשימו לב כשהבאתי את הקאמרו, היא הייתה חלודה מהחלון הקידמי לתוך תא הנוסעים ואחור, חלודה, אחרי שהורדתי את שכבת החלודה, הרכב נצבע זמנית עד לסיום כל התיקונים והריתוכים, ניקוי חול, חומר, צבע יסוד, צבע כללי וכו׳, עוזר לי , לעניות דעתי אחת מהפלחים הטובים בארץ. תוצאות בסוף... שבת שלום לכולם

פורסם

תן לנו קצת בתמונות, לנו לאנשים עם האמונה....:wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
דודי שבת שלום. אל תהיה כזה קטן אמונה, לא הייתי מתחיל אם לא הייתי יודע שזה אפשרי, חכו לסוף השבוע הבא.... בנתיים, דלת תא המטען הייתה מחולקת לשניים, הריתוכים בדלתות נפתחו, חור ברצפה מתחת למושב הנהג ופח אכול מסביב לחלונות, אז כבר לא. אם תשימו לב כשהבאתי את הקאמרו, היא הייתה חלודה מהחלון הקידמי לתוך תא הנוסעים ואחור, חלודה, אחרי שהורדתי את שכבת החלודה, הרכב נצבע זמנית עד לסיום כל התיקונים והריתוכים, ניקוי חול, חומר, צבע יסוד, צבע כללי וכו׳, עוזר לי , לעניות דעתי אחת מהפלחים הטובים בארץ. תוצאות בסוף... שבת שלום לכולם

לא קטן אמונה בכלל

עשיתי פרוייקט בסדר גודל כזה , ויותר מורכב מכנית משלך

אני לא אומר שזה לא אפשרי , אני רק מכיר עשרות אנשים שהתחילו פרוייקטים ואחרי זמן X נזרקו לפינה ונמכרו בשליש השקעה שהם שמו , וחלק מהמכוניות האלו תקועים באותו מצב וישמשיכו להיות ככה .

נתתי לך את הדרך שאני רואה לנכון שהיא נכונה , אתה כמובן יכול לעשות את הדרך שלך , אני באמת מקווה שתוציא מזה אוטו .

אישית לא הייתי נכנס לפרוייקט הזה בכלל,גם אם הוא לא היה עולה לי שקל , אני לא חושב שכללית המצב הזה שווה שיקום לעומת ערך הרכב .

עדיף להיכנס לפרוייקט עם נק פתיחה קצת יותר טובות מרכב שנשרף וכל הפחים עברו התחמצנות קשה ,

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
כל אחד והדרך שלו

אבל לדעתי אתה קופץ מדרגות מהר מדי

אתה רץ לפולי מנוע ומכניקה וכו

תתחיל עם פחחות תראה בכלל אם אתה מצליח לעשות אם הגרוטאה הזו אוטו

אם המכניקה שלך תהיה מושלמת לא תוכל עדין לסועעם אוטו במצב כזה

מתחילים עם הדברים הקשים ולא עם הפשוטים במצבים כאלו .

אולי בכלל תז/רוק את הפרוייקט הזה וסתם בזבזת כסף על שטויות מסביב

סתם דעה שתחשוב עליה

לא רוצה לבאס

אבל גם אני תומך בגישה של הבחור מעלי.

בכל מקרה תהנה

אחלה פרויקט

פורסם

הבחור לקח על עצמו פרוייקט מטורף,אז צריך לעודד ולהעריך אנשים כאלו שביזכותו ניראה עוד קמארו על כבישי ארצנו בימקום שרכב מיוחד שכזה יילך לברזל.

פורסם

שבת שלום,

קודם כל וראשית לכל, כל הכבוד ובהצלחה רבה. פרוייקט מעניין מאוד ומצריך איש מיוחד מאוד כדי להרים אותו.

שנית, שיפוצים כאלה לא תמיד עושים מהראש אלא יותר בגלל תחושת בטן. אם כולנו היינו מחושבים ועובדים בשכל ישר ועל פי ההגיון, אני מניח שרובנו היינו עדיין רווקים ולא נכנסים לפרוייקט נישואין שעולה לא מעט בתחזוקה שוטפת, שיפוצים, שדרוגים וכו'.....

לך על זה איש אמיץ, תן בראש לנבלה ותהפוך את הצפרדע לנסיך או את סינדרלה למלכה, מה שמתאים לך.

אני אמתין בסבלנות לראות איך אתה מתקדם ובינתיים אחזיק לך אצבעות ואאחל המון הצלחה.

שלומי

• תוכן חדש...