Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נהג על שני הרכבים ויכול להחוות דעה לגבי ההבדלים ביניהם מעבר לנתוני יבשים? התחיל עכשיו מבצע חבר והספלאש ירדה למחיר מגוחך כבר..

ובקשר לawacs, מישהו שמע/התנסה? התקשר לחפור לי על זה נציג אחרי ששמנו מקדמה על פורד

:)וחג שמח!

פורסם

לגבי האייווקס - מכשיר שלא שווה שקל. יצא לי להתנסות עם מערכת כזאת לכמה ימים, זאת מערכת שאין לה שום הצדקה בטיחותית. נכון, היא מזהה סכנות אבל את הסכנות האמיתיות בכביש היא לא מזהה בזמן או שלא מזהה בכלל. בשלב כלשהוא היא פשוט מתחילה להציק ואתה מוצא את עצמך מנמיך את הווליום שלה למינימום בכל התנעה.

בקיצור - גם בחינם לא הייתי מתקין את זה על הרכב שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לגבי האייווקס - מכשיר שלא שווה שקל. יצא לי להתנסות עם מערכת כזאת לכמה ימים, זאת מערכת שאין לה שום הצדקה בטיחותית. נכון, היא מזהה סכנות אבל את הסכנות האמיתיות בכביש היא לא מזהה בזמן או שלא מזהה בכלל. בשלב כלשהוא היא פשוט מתחילה להציק ואתה מוצא את עצמך מנמיך את הווליום שלה למינימום בכל התנעה.

אחלה, תודה. דרךאגב, באיזה רשות פורד העבירו את הפרטים שלי לנציג שלהם? לא צריך לקבל את הרשות שלי לכאלה דברים?

עם הסוויפט/ספלאש היה לך ניסיון? סוויפט 73.5 וספלאש 65 בחבר כרגע

פורסם

לגבי הספלאש נגד סוויפט: אני לא נוהג להמליץ על עצמי, אבל במקרה הזה עשיתי בדיוק השוואה כזו בין השתיים לפני כמה שנים - אמנם בגרסאות האוטומטיות ומדובר היה בסוויפט הקודמת, אבל אם תקרא את הסיכום ותיזכר שהסוויפט החדשה טובה מקודמתה במרבית המובנים (למעט ביצועים, נניח), תדע את התשובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לגבי הספלאש נגד סוויפט: אני לא נוהג להמליץ על עצמי, אבל במקרה הזה עשיתי בדיוק השוואה כזו בין השתיים לפני כמה שנים - אמנם בגרסאות האוטומטיות ומדובר היה בסוויפט הקודמת, אבל אם תקרא את הסיכום ותיזכר שהסוויפט החדשה טובה מקודמתה במרבית המובנים (למעט ביצועים, נניח), תדע את התשובה.

כתבה מעולה רוני, תודה רבה. לא מדובר אבל בגרסאות חדשות של הספלאש מאז 08 (כמו שהסוויפט עברה גרסאות)?

אני חושב שמבצע חבר די מבטל את ההתלבטות בין הריו לסוויפט.. גם עם ההנחה שהציעו לנו בריו, זה עדיין יוצא שהסוויפט זולה יותר ב-6,000 על הכביש.

פורסם

גם הריו תגיע למבצעי חבר. אבל המחיר ההתחלתי שלה בכל מקרה גבוה יותר ולכן עדיין יכול להיות שהיא תהייה יקרה יותר, לא יודע בכמה

פורסם
גם הריו תגיע למבצעי חבר. אבל המחיר ההתחלתי שלה בכל מקרה גבוה יותר ולכן עדיין יכול להיות שהיא תהייה יקרה יותר, לא יודע בכמה

זה שהיא תגיע זה טוב ויפה, אבל לא רלוונטי, רוצים בשבוע-שבועיים הקרובים לסיים עם זה כבר.

גם ככה את ההזמנה על הריו קיבלנו בהנחה של 4,000 ממחיר מחירון, אז גם לא כזה ישנה אם זה מהם או מחבר..

פורסם

מסכים עם כל מילה, בנוסף כשהתקשרו להציע לי אחרי הזמנת רכב חדש הייתי קצת בהלם מתנאי הרכישה שכוללים תשלום ראשוני ותשלומים חודשיים כאילו מדובר בטלפון נייד או מכשיר שמחובר לרשת כלשהי. העלות גם דיי מבטלת את ההנחה בביטוח.

לגבי הסוויפט אין לי ניסיון עם הדגם החדש אבל הישן אצלנו במשפחה מפגין אמינות מופתית והוא רכב כייפי.

פורסם
מסכים עם כל מילה, בנוסף כשהתקשרו להציע לי אחרי הזמנת רכב חדש הייתי קצת בהלם מתנאי הרכישה שכוללים תשלום ראשוני ותשלומים חודשיים כאילו מדובר בטלפון נייד או מכשיר שמחובר לרשת כלשהי. העלות גם דיי מבטלת את ההנחה בביטוח.

לגבי הסוויפט אין לי ניסיון עם הדגם החדש אבל הישן אצלנו במשפחה מפגין אמינות מופתית והוא רכב כייפי.

כן, התשלום החודשי בהחלט חצוף.. דרךאגב זה מעלה שוב את השאלה ששאלתי מקודם - מותר בכלל לסוכנויות הרכב להעביר ככה את הפרטים שלנו בלי אישור לנציגי מכירות חיצוניים??

פורסם

את הפרטים שלי לא העבירו ללא ידיעתי, בסוכנות יש פלאיירים עם הסבר והסוכן מציע שנציג מהחברה יתקשר להסביר על המערכת ולעניין את הקונה, התקשרו, הציעו, לא התאם ובסוף גם ככה ההזמנה בוטלה. חודשיים אחרי אגב הם התקשרו בשנית לעניין אותי אבל לא התקתי ואני לא מתכוון להתקין את המערכת.

פורסם
את הפרטים שלי לא העבירו ללא ידיעתי, בסוכנות יש פלאיירים עם הסבר והסוכן מציע שנציג מהחברה יתקשר להסביר על המערכת ולעניין את הקונה, התקשרו, הציעו, לא התאם ובסוף גם ככה ההזמנה בוטלה. חודשיים אחרי אגב הם התקשרו בשנית לעניין אותי אבל לא התקתי ואני לא מתכוון להתקין את המערכת.

טוב אז אצלנו לא ביקשו ולא הודיעו מראש שיתקשרו..

• תוכן חדש...