Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה שלי אני מקווה שזה במקום הנכון כי אין לי מושג ..

כמה דברים - דבר ראשון לגבי ג'נטים

יש לי פורד פוקוס 2006 וקיבלתי הצעה על מגנזיום בשבילה ( 15" ) - 1500 שקל .

המחיר סביר ? יקר ? נחמד ? מה דעתכם לשמוע ..

לגבי ניקלים - המוכר הציע לי כמה תוספות של ציפוי ניקל לרכב , כמה מהתוספות מצאתי באיביי בשליש מחיר

לגבי האיכות .. מוצרים לרכב באמת כדאי לקנות מאיביי ? או שבאמת עדייף מאותה חנות .

דוגמא - כיסוי ידיות ניקל באייבי ב50 שקל , בחנות ב150

פורסם

מחיר סביר לג'נט, הניקלים אין סיבה לא לקנות בחו"ל, בארץ מחיר יותר יקר, סתם שתדע הניקלים האלו עשויים מפלסטיק, ולפעמים גם נגנבים מכיוון שהם מודבקים בפס דבק דו צדדי פשוט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שבמחיר שציינת הג'אנטים של אוטו דיפו הם מאותה איכות ולפעמים אותו יצרן מהג'נטים שהפנצ'רמכרים מוכרים בחוץ

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גאנטים במחיר הזה=את הסיפור של הבחור מפורום המלצות על העסק שלנו,שלאחר כמה וכמה פעמים שקנה במקום שמכר זול,ולאחר מכן נידרש שוב ושוב לחזור אליו לאיזונים ללא הועיל.וכאשר בא אלינו הוסיף מעט כסף,ויצא מאושר,זול.לא תמיד משתלם...

פורסם

ממה שאני ראיתי הג'אנטים באוטו דיפו לא איכותים ורוב סינים(או נראים כך).

אם כבר לקנות אז לקנות משהו איכותי. (זה גם יראה טוב יותר)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ידידה טובה רכשה פורד פוקוס טרנד נפח 2000 היא מחפשת א. פס ניקל שיושב בחלון למטה במקום גומי שחור.ב. פס ניקל מסביב לפנסים.

מהיכן ניתן להשיג בארץ תודה?(מצורפת תמונה)

פוקוס.jpg

• תוכן חדש...