Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להתייעץ איתכם איזה צבע כדאי?וכמה מוסיפים על מטאלי? האם המגנזיום שהם מציעים הוא מקורי? או שעדיף להתקין בחוץ? מה ניתן להוציא מהם?

פורסם

כשאני רכשתי את הסיאט בינואר הם דרשו תוספת של 1,500 ש"ח על צבע מטאלי, בעצם על כל צבע שהוא לא לבן. התלבטתי ובסוף לקחתי לבן (שבינתיים הספיק להיגנב :(), לדעתי הוא נראה די טוב, למרות שאתה לא תרגיש מיוחד כשתראה עוד עשרות כאלה מסביבך. במלאי היו אז שחור, כסוף ואפור מטאלי, אני מתאר לעצמי שהמגוון לא התרחב מאז.

אם תשאל אותי, הצבע הכסוף עושה לרכב רק טוב, מאוד אהבתי.

לגבי תוספות, מהניסיון שלי אי אפשר להוציא מהם כלום. גם ככה הרכבים נחטפים כמו לחמניות. אולי יתנו לך מדבקה של סיאט שעולה כמה עשרות שקלים.

בהצלחה..

פורסם

אני מניח שזה תלוי בסניף אליו אתה הולך. גייס את כל כושר המיקוח שלך ותנסה. בכל מקרה, כל מיגון שתשיג יהיה מבורך - יש לי הרגשה שחברת הביטוח לא תעשה לך חיים קלים. האיביזות נגנבות בערך באותו קצב בו הן נמכרות.. בהצלחה

פורסם
שלום רציתי להתייעץ איתכם איזה צבע כדאי?וכמה מוסיפים על מטאלי? האם המגנזיום שהם מציעים הוא מקורי? או שעדיף להתקין בחוץ? מה ניתן להוציא מהם?

1. צבע לפי טעמך האישי כמובן. כל צבע שינו לבן עולה 1500 ש"ח.

2. אני חושב שמקורי. בעלי האיביזות ידעו טוב ממני. תעשה בחברה, מה שאתה מקבל בחוץ ב-2000 ש"ח לרוב זה זבל'ה.

3. אני לא חושב שצריך קודנית. בלאון FR אין לי קודנית אפילו.

4. תנסה להוציא חיישני חנייה, תוספות מסויימות או הנחות עליהן.

פורסם

לפני 3 שבועות ביררתי על סיאט tsi ובמקביל על פולו tsi,בסיאט נתנו לי הצעת מחיר של 110000 כולל כל האבזור , בפולו היו קשים מאוד, התחילו במחיר של 115650

בסופו של דבר סגרנו 113650 כולל חיישני רוורס,מערכת מולטימדיה, gps.

הזמנתי את הפולו בלבן עוד שבועיים מגיע

פורסם

אריק הוא דיבר על האיביזה במבצע לא הTSI...

לשאלתך, אני רכשתי לפני חודש בירושלים.

הצמיג הוא 15" ויש להם 2 דגמי ג'אנטים בחברה שהם דרשו 1900ש"ח עבורם ואני לא מצאתי לנכון להוסיף להם כיון שאני חושב שיש בחוץ מגנזיום הרבה יותר יפים משלהם ובמחיר נמוך יותר.

הרכב מגיע עם רדיו דיסק של קנווד ו-4 רמקולים קדמיים סטנדרט.

צבע מטלי עולה 1500 ש"ח (כל מה שלא לבן).

גם אם תתמקח תקבל במתנה וילון לבן מקורי ובזמנו נתנו גם מדבקות אבל כבר אין במלאי.

הם ממש לא מצ'פרים הרבה כיון שהרכב כבר במבצע. אבל תנסה.

בנוגע לקודנית - הציעו לי לרכוש אותה ב-570 ש"ח אבל הביטוח לא הסתפק בזה כיון שהאיביזות גניבות מאוד ולכן הם מבקשים כספת או איתוראן.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...