Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא מזמן קניתי קומפוננט jbl 6508c

עומד אצלי. עכשיו הד יוניט של קנווד ורמקולים אחוריים של קנווד 450 וואט אין לי מגבר

אחרי שהתקנתי את הקומפוננט הצליל סבבה הטוויטרים עובדים בסדר גמור והוופר עובד אבל אני לא שומע את הבאס זה כאילו הוא זז באוויר אבל אם נוגעים בדלת מרגישים אצ הדלת רועדת אבל לא שומעים את הבאס התקנתי את הוופר על הגבהה של שש וחצי. אולי אני צריך לבודד משו או לשים חומר אוטם מסויים

הרכב הוא אימפרזה 99

תודה לעוזרים

פורסם

יכול להיות כמה סיבות. חיבור לא נכון של קומפוננט לקרוסים שלהם, יכול להיות שמשהו מפריע לרמקול עצמו (אולי התקנתה קרוב מידי לדיפון והוא לא נותן חופש לרמקול, כמובן שאיטום רק עוזר לבס.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

הרמקולים מחוברים בפאזות הנכונות הוופר לא נוגע בדיפון וההגדרות בhu מכוונים בסדר גמור אז גם זו לא הבעיה

אם להוריד את הדיפון ולהגביר את הווליום רואים את הוופר זז אבל הסאונד שהוא מפיק ממש זניח כמעט ולא קיים

ואם זו בעיה באיטום אחזה איטום אני צריך ועד כמה אני צריך לאטום זאת אומרת רק את הרמקול או כל הדלת

פורסם

יכול להיות שבידוד אקוסטי יפתור את הבעיה.

יכול להיות שהחלפת החיווט לעבה יותר גם יהווה פתרון (מנסיון).

אבל התמורה הכי טובה לכסף היא הוספת מגבר.

מספיק מגברון 2 ערוצים קטן, יתן תפוקה גבוהה בהרבה מהמגבר הפנימי שיש בתוך ה HU.

מתחדשת*

פורסם

יכול להיות הרבה דברים.

אבל אתה לבד כותב שלדעתך הכול בסדר.

לדעתי לפני שתתחיל להוציא כסף על חומרי בידוד / איטום.

לך למתקין שיעשה בדיקה למערכת שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא רשם שהרכב הוא אימפרזה 99, איזה מנחת הוא בדיוק צריך? לדאבל דין שהוא קיבל מהחברה?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

יכולות להיות מספר סיבות, תבדוק את מה שהחבר'ה רשמו לך.

תבדוק האם החזרת את הדיפון של הדלת בצורה תקינה למקום ולא קיימים רווחים בין הדיפון לפח- דרכם יכול לברוח הבאס, והאם חיברת את כל הקליפסים למקום.

מקרה כזה היה לחבר שלי, ואחרי בדיקה קטנה התברר שהיה רווח בכמה מהמקומות בדיפון- חיברנו אותו בצורה נכונה, והרמקולים נשמעו הרבה יותר טוב.

בהצלחה :wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...