Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוטק לא יפגע , הוא יוחלף :)

אני לא ראיתי תאריך מסוים או הודעה רשמית רק תאריך לתערוכה בגרמניה באמצע יוני אם אני לא טועה ולכן אפשר לשער ש״ההשקה״ (כמו שלאנוס אוהב לקרוא לזה ;) ) תהיה רק אחרי ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהכי יפה זה שכולכם פספסתם את הדברים הכי חשובים -

נראה שכל הליינים של מוראל יורשים את הטוויטר של הליין שהיה מעליהם.

הסופרימו מקבל טוויטר חדש - סופרימו פיקולו משופר, וזה יהיה הטוויטר היחיד בסדרת הסופרימו.

הוירטוס מקבלים MT22

הייבריד מקבלים MT23

הדוטק פורשים ובעצם מוחלפים לוירטוס.

והשיפור הנוסף שנראה לעין הוא הגרילים.

לפי ההסבר שהיה רשום שם - הגרילים עד עכשיו היו רשת רגילה עם חורים סימטריים בגודלים ובצורתם - דבר שגרם לתופעה של שופר\קרן לטענת מהנדסי מוראל.

תשימו לב לגרילים החדשים - החורים במרכז בגדלים וצורות שונות מאשר החורים בצדדים - זה נכון גם לגרילים של הטוויטרים וגם לגרילים של המידבאסים - לדעתי זה גם נכון לגריל של הCDM.

בכל מקרה - יפה ומעניין - כבוד למגזר!

עריכה - בנוסף לכך יש שיפור שלישי ומאוד מאוד חשוב

הם עברו בקרוס אוברים שלהם למעגלי זובל במקום נגדי הנחתה - מ-ע-ו-ל-ה!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה קיבלת את הרושם שהטוויטר ישודרג למה שהיה ברמה מעליו ?

לפי מה שאני ראיתי הוירטוס ישודך ל mt120 שהוא בעל כמעט אותם נתונים כמו ה mt12 של הדוטק ...

פורסם

לפי מה שנכתב בDIY - תקרא.

לא בטוח שזה בהכרח נכון - אבל זה מה שהיה כתוב שם.

אם ישתמשו אפרופו במעגל זובל בקרוסים שלהם - לשם שינוי, קרוס פסיבי יציב מבית מוראל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי זה מסביר ירידת מחירים במורל... לסיים מלאים לקרת סדרות החדשות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

לאנוס , אם יש לך קצת זמן תסתכל בקטלוג שבלינק למעלה ... נראה לי שהדברים קצת שונים ...

דווקא המחיר עלה ב 100 שקל ממש לפני חודש אז לא ברור על איזו ירידת מחירים אתם מדברים ... :-/

פורסם
לאנוס , אם יש לך קצת זמן תסתכל בקטלוג שבלינק למעלה ... נראה לי שהדברים קצת שונים ...

דווקא המחיר עלה ב 100 שקל ממש לפני חודש אז לא ברור על איזו ירידת מחירים אתם מדברים ... :-/

פעם אחרונה הסתכלתי זה המחיר שהייה , יכול להיות שזה הייה לפני חודש....

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

ירידות מחירים? אה לא זכור לי שדיברתי על ירידות מחירים.

תרענן לי את הזכרון? :-P

אבל - אל תתיחס למחירי יצרן (הם תמיד מוגזמים).

Pioneer TS-X150

פורסם

הירידת מחירים הייתה בקשר למה ש shakim כתב ...

רק המשפט הראשון היה מכוון אליך :)

פורסם

יכול להיות.

לבינתיים אין באתר הרשמי שלהם את הדגמים האלה - עד שזה לא ייצא באתר אני באמת לא יודע מה בסוף באמת יצא לשוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

לאנוס שחכת בעצמך דבר רביעי ומאוד מאוד חשוב, לפי הפוסט הוירטוס יודעים להפיק פאנצ׳ מאוד חזק... אולי סוף סוף נפטרה בעיית חוסר הפאנצ׳ של דרייברים מבית מורל? אם כן, אני יהיה בין הראשונים להחליף אותו בסט הנוכחי שלי (דוטק אוביישן).

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

מוראל לא צריכים לפתור את חוסר הפאנצ' בוופרים שלהם, בשביל זה הם פיתחו את האולטימו.

הוופרים שלהם נהדרים בעיניי וזה פשוט עניין של טעם העובדה שהם טיפה יותר רכים ממתחרים באותן רמות.

Pioneer TS-X150

פורסם

רק אותי מעניינת הסדרת סאב וופרים החדשה שלהם?

נשמע מעולה למי שרוצה סאב יותר נציל ואין לו תקציב ל 1000 RMS.

מעניין איך הוא ישמע

• תוכן חדש...