Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי הפסיק לנהוג ואני גוייסתי כדי לפתור את בעיית התחבורה החדשה שלהם.

הם גרים ברמת גן ורוב הסידורים והחברים שלהם בתוך העיר (פעם-פעמיים בחודש יוצאים מגבולות רמת גן לחברים בפתח תקוה).

אני מחפש נהג מונית או אפילו תחנת מוניות שמוכנה לקחת על עצמה את האחריות על הניוד של הזוג הצעיר (בנפשו).

מכיוון שאני מכיר את ציבור נהגי המוניות ומכיוון שחשוב לי לדאוג שהמעבר הזה יהיה כמה שיותר קל ונעים אני מחפש מישהו שרוצה לקחת על עצמו את העול הזה. מכיוון שאם נזמין כל פעם נהג מזדמן יגרמו חיכוכים (הם יצטרכו לחכות הרבה זמן בחוץ כי שאומרים לך שהמונית תגיע עוד 5 דקות זה אומר בפועל רבע שעה לפחות, או אם הנהג יחכה בחוץ יותר מחמש שניות הוא יתחיל לצפור ולהעיר את כל השכונה, הם יצטרכו להסביר לו כל פעם לאן ליסוע ואיפה בדיוק להוריד אותם וכו').

בקיצור, האם אתם מכירים (מניסיון אישי בבקשה) נהגי מונית או תחנת מוניות שמספקות את השירות הזה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כדאי להם להתקשר עם תחנת מוניות הכי קרובה לביתם.

לא רשמת, באיזה איזור ברמת גן הם גרים.

אני גר קרוב למרום נווה, ויש לי ניסיון טוב עם התחנה בקרבת מקום - תוך 5 דקות הם תמיד מגיעים.

צריך להסביר לסדרן שמדובר בלקוח קבוע ולבקש הבנה מצד הנהגים.

לא תוכלו לגייס נהג קבוע לכל נסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה לא?

צריך נהג חביב, לוקחים את מספר הטלפון שלו, ומתקשרים אליו ישירות כל פעם.

אם לא יוכל להגיע, ידאג לחבר שיגיע עם הכוונה מראש.

זה אפילו לא עובר דרך התחנה.

ממקור ראשון, העניין מאוד נפוץ בחיפה-קריות. אין לי נסיון במקום אחר.

פורסם

מאוד מקובל להיות בקשר עם נהג מונית אחד יחיד וזה גם הכי נוח.

יש לי שכן שעובד באיזור ת"א, וחלק נכבד מהנסיעות שלו הן של לקוחות קבועים במועדים קבועים מראש, מעבר לכך גם הרבה פעמים עם לקוחות שמגיעים ארצה מחו"ל הוא מתלווה אליהם למשך תקופה ארוכה יותר של חצי יום, יום וגם זה מאוד נוח.

לצערי באיזור ר"ג אני לא כ"כ מכיר, אבל אם יש שכנים באיזור שאתה מכיר שנוסעים הרבה במוניות יהיה הכי טוב להתייעץ איתם אני מניח.

• תוכן חדש...