Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפי חצי שנה היה לי בעיות של רעידות בעמידה.

דבר אשר מתאים לבעית אינג'קטורים, בטויוטה בדקו במחשב והנתונים שקיבלתי היו 0.003 בכל 4 האינג'קטורים.

מפחינת טויוטה זה תקין ואין מה לגעת.

לאחר מספר בדיקות הבנתי שהנתון לא הגיוני, לא יכול להיות כזה דיוק על כל האינג'קטורים, וכניראה שיש בעיה בקריאה של הבדיקה.

אינג'קטור תקול יכול לתת גם נתון של 5.000 כך שההבדל הוא עצום.

לאחר בדיקה של כיוונים נוספים, החלטתי שאני מפרק את האינג'קטורים.

ב9:00 בבוקר התחלתי את העבודה ב -10:30 כל האינגקטורים כבר היו בחוץ.

נסעתי לדיזל רוטור בתל אביב לשיפוץ, בחור בשם נחמד ואכן שמו מתאים לו.

הוחלפו הדיזות בחדשות של חברת FIMA אם אני זוכר נכון, חברת דנסו לא מוכרים דיזות למרסס זה אלה רק מרסס שלם.

לאחר החלפת הדיזות הם בודקים את המרסס על מחשב, יש לא מעט בדיקות וכיוונים על הא'ינגקטור, זמן פתיחה, מהירות פתיחה ראשונה, לחץ, עודפים ועו'.

עלות שיפוץ לאינג'טור בודד הוא 600 ש"ח.

ניגשתי לטויוטה לקנות את כל האטמים, כולל השייבות של חיבור האינג'קטור לצינור העודפים.

נושא העודפים די בעיתי, צינור העודפים יושב מתחת למכסה השסטומים, במקרה של נזילה\דליפה זה לא ניתן לראות זאת שהכל סגור.

לכן לא שיחקתי בזה החלפתי את השייבות (שלא זולת יחסית) וסגרתי לפי המומנט המדוייק.

בנוסף לזה יש Oרינג, על המזרק, אצלי הם היו כולם יבשים, חלק כבר קרועים\שבורים.

ויש גם אטם לבן מפלסטיק.

כל האטמים הנחוצים הוחלפו, מחיר כל האטמים והשייבות בטויוטה הוא 320 ש"ח.

ניקיתי הכל על הדרך, את ה- EGR , מניפול, אינטרקולר וכל מה שבדרך.

בנסוף החלפתי על הדרך אטם מכסה שסטומים, והאטמים במכסה שסביב האינג'קטורים (200 ש"ח)

והכל הורכב , והאוטו חזר לחיים ללא רעידות.

בדגם שלך, לדעתי יש לעשות גם סינכרון של המחשב לאחר החלפת האי'נגקטורים.

בדגם הישן אין צורך.

רוב הבעיות האינג'קטורים האלו הם מים בסולר, לרוב הבעיה היא לא בדיזות אלה בעודפים.

משאבת הסולר מייצרת לחץ קבוע, כאשר יש בריחה לעודפים באי'נגקטור אחד לפחות המנוע מזייף ומקבלים רעידות.

אני קיבלתי לא מעט המלצות על דיזל רוטור.

בגלל שאני עשיתי את הפרוק וההרכבה, לא חששתי ללכת על שיפוץ, מקסימום הפסדתי יום עבודה (ועלות שיפוץ)

בכל מקרה בנתיים הכל בסדר.

האינגקטורים שהיו ברכבי לא עברו שיפוץ או הוחלפו עד היום, האוטו הוא לנד קרוזר פראדו 2002 עם 360 אלף ק"מ.

סה"כ העלות שיצא לי לשלם כולל הכל היא 3000 ש"ח.

פלג_

• תוכן חדש...