Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני עובד במוסד מאוד גדול ואני חדש שם. בחורה אחת שגם עובדת במקום כנראה נדלקה עליי ועקב התפקיד הדומה אנחנו עושים כל מיני שליחויות ביחד וכבר אפשר לראות שאנשים מסתכלים. זה לא מעניין אותי, גם הבחורה לא בראש מעייני אבל זה לא הנושא.

יש איזה בחור שהם היו מדברים במהלך העבודה, כנראה הוא לא הבין נכון את הגישה הנחמדה של הבחורה והוא התאהב/נדלק בה/עליה.

איפה הבעיה ? כי כנראה הבחור הזה קנאי מידי והוא מחפש אותי כל הזמן ולבוא ולזיין לי את השכל, ב10 ימים האחרונים אני עוד הייתי קול והייתי עונה לו בציניות ובאדישות והוא כל הזמן ניגש אליי בשביל לספר לי שהיא ככה עם כולם, כל מיני איומים כאלה ואחרים ש"אם אני יבוא לשכונה שלו" (קצת עצוב שבן אדם בן 21-23 ככה מדבר בכלל) וכל מקום שהוא רואה אותי זורק לי עקיצות מפגרות (בסגנון: אני מעשן והוא עובר ואומר "מעשן הא ?").

היום זה כבר עבר קצת את הגבול ולא משנה כמה אני לא מתייחס ומראה לו חוסר אכפתיות טוטאלית הוא ממשיך לנבור במוחי.

מה עושים עם הדבר הזה ? בחיים שלי לא נתקלתי בדברים כאלה..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תגיד לו שאתה הומו, ככה הוא בטוח לא יתחרה בך עליה.

הסיכון הוא, שיכול להתברר שגם הוא כזה, ואז אתה עמוק יותר בחרX.

:lol:

מתחדשת*

פורסם

תדקור אותו וזהו.

סתם, נשמע שהוא ילד קצת קטן שנפל. דבר איתו בתקיפות (1 על 1 - שלא יהיה לו על מי לעשות רושם) וזהו.

משכנתא זה קל

פורסם

תן תמונה שלה שנוכל לעזור לך יותר באפקטיביות...

ליד אבטיח כמובן :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שהרי נאמר, על ידי אי אילו אושיות אינטרנט בכמה וריאציות.

pics or it didn't happen

pics or GTFO

ואהוב עלי,

tits or GTFO

ובנימה אופטימית זו, אמרת לו כבר שאתה והיא ביחסי עבודה ואתה יוצא אם מישהי אחרת בכל מקרה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בתכלס הוא ערס מצוי,בוא רגע לצורך השוואה נגיד שכולכם חתולים (נגיד..)

הוא חתול ותיק ואתה חתול חדש,מה עושה הותיק? הוא מרחרח,בודק אותך,מנסה להבין עם מי יש לו עסק,מי מתעסק עם החתולה שלו,פה ושם הוא עושה "קקקקחחחחחחחחח" (עם ציפורניים שלופות...) ,אתה חדש ולא יודע מי נגד מי ואוטומטית אתה נכנס למצב "חתול קפוא"

זה שניסת לשדר "קול" זו טעות גדולה כי פירש את זה שאתה חננה.

אל תפחד ותן לו "קקקקחחחחחחחח" בחזרה,תעקוץ אותו ,תמצא הזדמנות ו"תייבש" אותו באלגנטיות רצוי בפומבי.

אחרת הוא ירים את הזנב וירסס אותך בפנים גם בלי קשר לאותה בחורה ,

זה גם לא קשור לאם אתה בכלל מעוניין בבחורה או לא,זו דרך החיים של הערסים וצריך להעמיד אותם במקום בדרך שלהם כי רק ככה הם מבינים -העיקר ש"חלילה" לא תפגע בכבוד שלו. לכן זה מצריך ביטחון עצמי ואלגנטיות.

imagesCA86FC84.jpg

Gn'f'R

פורסם

דבר עם הממונים לפני שאתה עושה משהו.

אפילו מחו"ל אני שומע על השבוע שעבר על הארץ מבחינת דקירות, אונס ומה לא.

תנסה ככל שאפשר להמנע מעימות ישיר איתו.

במקרה הגרוע לא ישימו עליך.

במקרה הטוב כבר יש לבוסים עצבים על האידיוט והם יעיפו אותו.

• תוכן חדש...