Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום שמתי לב שלפעמים כשאני לוחץ על הגז מעט מהרגיל, ישנו רעש של מעין "שאיבה" שמגיע מאיזור המנוע מאחורי הדש בורד.

כאילו משהו מתיז לו מדי פעם מתחת למכסה המנוע.

פתחתי מכסה לבדוק האם יש סימנים שונים, לא היה שום דבר מיוחד, רק סימני הזעה של קצת שמן באיזור הפקק מילוי השמן, אבל לא משהו מיוחד שלא היה שם בעבר.

לאחר נסיעה של 20 ק"מ, יצאתי מהרכב וכשחזרתי הפסיקו הרעשים הנ"ל.

מישהו נתקל בתופעה כזו?

אין בעיה של סחיבה או משהו דומה.

Opel Adam S 2017

• ספונסר פורום
פורסם

רעשים של שאיבה בד"כ נובעים מסדקים/חורים במערכת יניקת האוויר (צינורות, בית פילטר וכו').

להבא שהרעש יופיע תבדוק את הכיוון הזה.

פורסם

הבנתי, הרעש יוצא בדיוק מהאיזור הנ"ל של הפילטר, אך משום מה שמתי לב היום שלא היו רעשים כלל.

האם לגשת לבדוק במוסך, והאם מדובר בטיפול יקר יחסית?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם זה משו שמתיז תבדוק את הגומיה על הפקק של הרדיאטור .. היא נוטה להיקרע ואז בלחיצות נוצר בידיוק הרעש שאתה מדבר , מה גם שלא תראה מים באזור כי הם מתאדים בשניה

פורסם

הפקק של הרדיאטור רועד כאשר אני מטלטל אותו מצד לצד, כלומר מרגיש שהוא לא חתיכה אחת, האם ייתכן שזו הבעיה?

ואגב כן הרעש נשמע כמו משהו שמתיז, בהתחלה חשבתי שמדובר על המשאבה של הווישרים, אבל לא הגיוני שהיא זו שתעשה רעש כשלוחצים על הגז... (למרות שיש בצינורות שלהם חור והמים נשפכים החוצה מהמיכל מי מתזים)

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי דעתי רינגים כי שהם הולכים הבוכנה מייצרת אוויר בלחץ גבוהה שדוחף שמן למעלה תעשה בדיקת קומפרסיה למנוע תוכל לדעת

אני סתם נמצאת כאן ולא תורמת לכלום (בוכנה שרופה בטנדר פג'ו)

פורסם
לפי דעתי רינגים כי שהם הולכים הבוכנה מייצרת אוויר בלחץ גבוהה שדוחף שמן למעלה תעשה בדיקת קומפרסיה למנוע תוכל לדעת

??? לא הבנתי את התאוריה

פורסם

האם יש תסמינים נוספים שעלי לראות ולדעת במקרה שהרינגים נהרסים?

אגב, לפני כשלושה חודשים עברתי לשמן סינטטי מלא RP 10W40, לאחר שהיה לי חצי סינטטי של ליקווי מולי.

האם זה יכול להשפיע?, אחרי 2500-3000 ק"מ?

Opel Adam S 2017

פורסם

תסתכל על הפקק רדיאטור ותראה עם הגומים שלמה ואם אין בה סדקים .. וכשאתה מכניס את הפקק הוא אמור לשבת לחוץ ולא רופף כמו שאתה מתאר

פורסם

הפקק יושב חזק תפוס, רק כשאני מחזיק אותו ביד הוא זז, לא רופף רק זז מעט.

אגב, הרעשי שאיבה שיש לי הם לא קבועים, זה לפעמים מעין "שלוק" כזה קטן ששמנעתי כשלחצתי טיפה על הגז, היום למשל, לא היו רעשים.

שמן לא חסר במנוע.

ראש מנוע בוצע ברכב לפני כ 12000K

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...