Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

דרך אגב בחברת למפורדר החלקים שסמל היצרן לא נמחק מהם נארזים בשני צורות ,

1.חלפים שנשלחים לפסי יצור ,אותם אורזים בשקית ניילון קטנה מניחים בתוך תיבת עץ ענקית

של כ 1000 יחידות ושולחים למפעלי הרכב השונים .

2.חלפים שנארזים באריזת יצרן מוכנסים לקופסאות ונשלחים לנקודות בעולם לפי דרישת יצרן הרכב ,

כלומר הרכיב לא עובר דרך יצרן הרכב אלה נשלח ישר ללקוחות בעולם וחוסך טיול מיותר בתוך גרמניה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע ממש מעניין, שמח שנהנית והשכלת ותודה על השיתוף.

לדעתי אלו הטיולים המעניינים ביותר, אני מתכנן בקרוב לבקר בגרמניה בדגש על מפעלי רכב ואופציה לרינג..

בתעשיה בה אני עובד , מסתבר שאנחנו שעוסקים בתחום מסויים , ויצרני רכב מובילים כגון אאודי ושאר אחיותיה רוכשים אותם מודולי RF מאותו יצרן גרמני ,למרות שמדובר באפליקציות שונות לחלוטין. הוזמנתי לסיור וביקור במסלול הניסויים שלהם .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

החברות האלו מתייחסות לביקור כזה של לקוחות ברצינות רבה ,והאירוח הוא מוקפד ונדיב ,אתה תהנה.

לכל מפעל שהגענו אליו קיבל את פנינו מנהל המכירות האזורי (שאחראי על ישראל)

והוא ליווה אותנו כל הזמן ששהינו באותה עיר .

אותו מארח מזמין את כל הקבוצה למסעדה מפוארת לצהריים ולערב, הוא מזמין יינות לשולחן

וכל אחד מזמין מהתפריט כרצונו .

באחת המסעדות יצא לי להציץ בחשבון וראיתי שיצא 1200 יורו וזו לא הייתה המסעדה הכי יקרה

שביקרנו בה .

עוד דוגמא ,אחד החברים מהקבוצה שכח את הלפטופ שלו במלון בלמפורדה וגילה את זה רק כשהיגענו

לברמן . התחלנו לברר איך הוא חוזר לקחת אותו ,כשעתיים נסיעה במונית (250 יורו)וכו עד שנציגת החברה

שליוותה אותנו שמעה את זה ואמרה אני מטפלת בזה .

למחרת בבוקר הלפטופ הגיע למלון .

למעשה לא הוצאתי את הארנק מהכיס בכל הסיור חוץ מבדיוטי פרי שקניתי מתנות לילדים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...