Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני רכבים יונדאי i10 וסיריון שנת 2008 שני הרכבים אוטומטים.

איזה רכב מומלץ יותר מבחינת תצרוכת דלק אמינות נוחות נהיגה ובטיחות?

האם ההחלטה של דהייטסו להפסיק לשווק בארץ עלולה לפגוע בדרך כזו או אחרת בסיריון בהיבט של תמחור ושירות.

תודה מראש למגיבים

פורסם

שני הרכבים לדעתי פחות או יותר באותה הרמה. לסיריון יש יתרון קל בצריכת הדלק ובמרווח במושב האחורי. הסיריון גם זריזה יותר, אם ההשוואה היא מול גרסת ה-1100 סמ״ק של היונדאי.

בקיצור, הסיריון קצת יותר טובה אבל יש את סימן השאלה בנוגע להפסקת שיווקה בארץ. נכון להיום זה לא מהווה בעיה והשוק שלה נותר חזק. אני לא נביא ולא לוי יצחק אז אין לי מושג מה יקרה בשנה הבאה, הערכה אישית שלי היא ששום דבר חריג לא יקרה. מבחינת שירות - טלקאר הוא יבואן שידוע בשירות הטוב שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיריון הרבה יותר מרווחת, תא המטען שלה גם גדול יותר. והיא גם חזקה יותר. אני מעריך שיונדאי תהייה חסכונית יותר בדלק, אבל לא באופן קיצוני.

אין מה לחשוש לגבי העתיד - ראשית, רכב אינו ערוץ השקעה כספית. דבר נוסף, גם אחרי הפסקת שיווק דייהטסו בישראל - יש למעלה מ-60 אלף מכוניות דייהטסו בכבישי הארץ (מכל הדגמים), עם שביעות רצון גבוהה של המשתמשים, עם חלפים בשפע ועם שירות טוב, ולדעתי הסחירות כמעט ולא תיפגע.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...