Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב.

פתחתי כאן נושא האם צריך פילטר מקורי או לא, אבל פתאום אני חושב מי אמר בכלל שצריך להחליף את הנוכחי?

יצאתי מנקודת הנחה שמכיון שעברו כמה עשרות אלפי ק"מ וכמה שנים בלי החלפת הפילטר דלק, בהכרח צריך להחליפו. אבל האם זה נכון? אין לי שום בעיה בסחיבה וכדו'.

הבעיה היחידה שכן יש לי היא טורים לא סדירים עד כדי כיבוי מנוע (במקרים נדירים אף תוך כדי נסיעה), אבל לא נראה לי שזה קשור לפילטר דלק.

מה דעתכם, מקצוענים יקרים?

תודה

פורסם

שלום.

אם הוראת היצרן היא להחלפה אז חייבים להחליף.

עד לפני כשנה היתה לי לאנטיס 1800.המסנן ישב בתוך המיכל.

כדי להחליף מסנן היה צורך בפרוק מושב אחורי,ואז להחליף.

במוסך לא מורשה יבואן אמרו לי "אין צורך להחליף"

אבל-זו שטות גמורה-אי החלפה גורמת למשאבה להתאמץ

ולהזרמה מופחתת של דלק עקב הסתימות שנוצרו וזה גורם לחוסר סחיבה וירידה ועליה בטורים.

לכן כל 75K (כמדומני-כתוב בספר) ק"מ הייתי הולך למוסך מורשה ומחליף.

העלות אז היתה כ300 ש"ח כולל עבודה -היום אני מניח כ500 .

בקטע הזה לדעתי אין אפשרות לחסוך.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובה.

אבל פתאום אני חושב שאנחנו מדברים על דברים שונים, הפילטר דלק שאני מדבר עליו עלה לי 15 שקל, סיני (כמובן), והוא יושב באזור המנוע, זה מעין קופסה שחורה עגולה עם פתח כניסה ויציאה לצינור הדלק. נשמע לי שאתה מדבר על משהו שונה.

• תוכן חדש...