Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים כשהשתחררתי מהשירות הצבאי,חשקתי ב205GTI והייתי מאוד קרוב לקנות אחת 1.9 במצב טוב,עם בעלים שמאוד מאוד דאג להחזיר את הרכב למצבו המקורי,השקיע וטיפל בכל,החברים אמרו שלא כדאי,ההורים גם לא התלהבו,וממש ברגע האחרון ״השתפנתי״ וירדתי מהעניין.

והאמת?מה הם מבינים?

מאז חיפשתי ספורטיבית זולה לסופי שבוע,והחלטתי שלפני צעד כזה אני אנסה למכור את האוונסיס ולקנות ספורטיבית משנתון מתקדם(כבר שלושה חודשים+ ועדיין כלום)

משום מה,מצאתי את עצמי נכנס ליד2 בחיפוש אחרי 205 לא מעט בתקופה הזאת,וחושב לעצמי אם עשיתי טעות או לא כשוויתרתי עליה.

עלתה עכשיו אופציה מעניינת לרכוש 1.6,במצב לא להיט אבל לפחות במצב מקורי ובלי קשקושים של ילדים.

השאלה שנשאלת היא,עד כמה הולך להיות קשה להשיג חלקים,קשה זה בטוח,עד כמה אם בכלל זה אפשרי?

כמה הכיס צריך להיות עמוק כדי לשפץ אחת למצב טוב ומקורי,שכולל מכאניקה,פלסטיקה חדשה וקוסמטיקה?

מה לקחת בחשבון?

אשמח לעצות,הארות,כל דבר שיכול לעזור.

תודה.

פורסם

יש סדרה אנגלית מעולה על שיפוץ רכבים - Wheeler dealers

חפש את הפרקים

Wheeler.Dealers.S02E03-04.Peugeot.205.GTi.1.9.SUBBED.avi

זה יעשה לך חשק , תאמין לי .....

פורסם

החשק קיים,חיי ובועט :lol:

הייתי שמח לקבל חוות דעת מאנשים שהיה להם התעסקות אם הרכב הנ"ל עד כמה זה הולך להיות מסובך והאם כדאי להיכנס לזה מלכתחילה?

• תוכן חדש...