Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אני בן 17 ואני רוצה לדעת איזה רכב כדי לי להביא אופל טיגרה או פג'ו 206 שנת 2000 או מאזדה mx3 ככה תקציב שלי זה עד k20

אני רוצה לדעת איזה רכב יותר שווה להביא מבחינת ביצועים חסכנות נאמנות צריכת דלק..

עם יש לכם המלצות לרכבים אחרים אני ישמח לישמוע

פורסם

הי

נראה לי אתה מחפש רכב עם מראה שונה,

את האופל טיגרה אני מכיר מחבר שהחזיק אותה עשר שנים.

הוא טיפל בה טוב, הרכב נראה ונשמע מצויין, צבע כתום.

ישיבה נמוכה יחסית לרכבים אחרים וכשסוגרים את הבאגז כדאי להשאיר חלון קצת פתוח, הרכב ממש אטום.

רכב טוב , רק למצוא אחד טוב נראה לי יהייה קשה.

דוד

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

מאזדה MX-3 קשה מאוד למצוא במצב טוב. רובן נשחטו ועברו הרבה ידיים וקשה להאמין שכל הבעלים שהיו להן טיפל בהן. אם בכל זאת מצאת אחת שמורה זו יכולה להיות רכישה חמודה. צריכת הדלק סבירה יחסית, ביצועים טובים, אמינות טובה והיא ספורטיבית יותר מהטיגרה וה-206. הבעייה היא שקשה למצוא חלפים לרכב ועד שמוצאים הם יקרים מאוד. יש הרבה מכוניות שעברו "שיפורים" ונקרעו וזה מתבטא בסוף גם באמינות הרכב.

הטיגרה היא מאוד יפה, אבל רגישה להזנחה. הביצועים פחות טובים מבמאזדה, אבל צריכת הדלק עדיפה. התנהגות הכביש לא כל כך טובה, האמינות סבירה (-)... אבל כמו במאזדה, הרבה צעירים שקנו אותן התעללו בהן לא מעט. לדעתי לא קנייה טובה כל כך.

ה-206 נשמעת האפשרות הכי הגיונית. קל יותר למצוא 206 במצב טוב, קל למצוא חלפים, עלות הטיפולים זולה, הגיר הידני טוב ואמין. הגיר האוטומטי בעייתי ומומלץ להתרחק ממנו. התנהגות הכביש טובה מאוד, נוחה לנהיגה, צריכת הדלק טובה וביצועים טובים (במנועים החזקים יותר עם גיר ידני, האוטומטי מסרס את האוטו לחלוטין).

אני הייתי ממליץ על ה-206. אולי הוא פחות יפה, ייחודי ומושך מהאחרות, אבל הוא נחמד לנהיגה ועלות הטיפולים, חלפים, ביטוחים שלו זול משמעותית משל המאזדה והאופל.

פורסם

אז מה שהשארתה לי זה או האופל או הפג'ו יש לך רכבים אחרים גם טובים ויפים למה אני אוהב תמראה הספורטיבי

• תוכן חדש...