Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שרייד 97 ולאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת כשהרכב חם.

בנסיעה עם עליית הסלד הטעינה יורדת לסביבות ה12.4v.

התופעה חולפת וחוזרת לאחר זמן מה, לפי הבנתי המצב לא תקין, בעליית סלד הטעינה צריכה לעלות.

מה יכולה להיות התקלה?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כיצד בדקת את מתח הטעינה ?

לפני שאתה אץ רץ לשפץ את האלטרנטור תבדוק את כול החיבורים הקשורים למערכת הטעינה ברכב.

בעיקרון באלטרנטור המקורי ניתן לפרק את הכיסוי האחורי של האלטרנטור ולפרק בקלות את הפחמים ואת ווסת המתח ולהחליפם בחדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
כיצד בדקת את מתח הטעינה ?

לפני שאתה אץ רץ לשפץ את האלטרנטור תבדוק את כול החיבורים הקשורים למערכת הטעינה ברכב.

בעיקרון באלטרנטור המקורי ניתן לפרק את הכיסוי האחורי של האלטרנטור ולפרק בקלות את הפחמים ואת ווסת המתח ולהחליפם בחדשים.

יש לי מד מתח קבוע ברכב.

אילו חיבורים לבדוק? הפלוס שרץ מהאלטרנטור למצבר,מינוס מהמצבר לשלדה ולמנוע?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודם בדוק רצועה ואם תקין בדוק מתח טעינה עם רב מודד ישירות על המצבר ועל האלטרנטור ואל תסתמך על המד טעינה שחיברת.

פורסם

השוותי עם רב מודד את המתח לאורך זמן, והוא תואם את המד מתח שיש לי ברכב עם סטיה קלה של המד מתח הקבוע כלפי מטה.

הבעיה שזה קורה רק בנסיעה אז אני לא יכול למדוד עם רב מודד.

מחר אבדוק את הרצועה ואחזור לדווח.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלילי,מה שכן קרה לי פעם פעמיים שאני באתי להניע את הרכב,ולא הניע לי (הייתה דממה,אפילו לא תיקתוק).

אחרי כמה נסיונות הניע,ועוד פעם שלא הצלחתי להניע בכלל.

המתח עמד על 11.8V כאשר ניסיתי להניע אותו ולא הצלחתי,חיברתי כבלים ורק אז הניע לי.

בזמן התנעה אני לא שומע כלום שמזכיר רצועה שמחליקה,שום דבר יוצא דופן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...