Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבמוו ריסר תתביש יש לך אם אלו הם הסרטונים שאתה אוהב, מזה הזלזול הזה במשטרה מה הקטע להראות שאתה גבר, אני לא אאחל להם לסיים במקום סמל של משאית כי זה לא מגיע לאף בנאדם, אבל בהחלט הייתי שמח לראות אותם במעצר או עם שלילה לכל החיים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שפחות טורקים יותר טוב.

גם בישראל אני רואה לא חסרים משוגעים...מישהו יודע מה זה המיכל הזה שיש על הכידון בR1?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
טוב, חאלס !

לכל הסבתות המצקצקות, להזכירכן זה פורום מכוניות

אמנם הבלבול מובן אבל ניתן ליצור קשר עם הקבוצה ע"י זיהוי ויזואלי

salvation_army.jpg

עשה לי טובה. במיוחד בפורום מכוניות לא צריך לתמוך במחבלים מתאבדים, בין אם זה בשם אללה או בשם ההנאה המוטורית שלנו.

זה כמו שבפורום כלי ירי יעלו סרטונים שמישהו טווח במקום ציבורי ליד אנשים ויעודדו אותו. מה יש? זה כיף לירות ברובה...

אם זה היה במקום נטוש בלי לסכן אף אחד חוץ ממך אז למה לא, זה כיף לראות ובטח כיף לבצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה כי הם שולטים הייטב ברכבים,

מסוכן - אבל שאפו!

שולטים זה נכון , אבל מה שחמור זה שהם מסכנים את האנשים ברכבים מסביבם , זה האסון כאן !

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...