Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' שלדה ומנוע בטייפון 50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה נמצאים מספר השלדה והמנוע על הקטנוע עצמו......חבר לפני קניה והוא רוצה לבדוק שלא דוחפים לו גנוב או משהו כזה......

מי שלא מתאים לו סרטים לו אז בלי טובות!!!

פורסם
איפה נמצאים מספר השלדה והמנוע על הקטנוע עצמו......חבר לפני קניה והוא רוצה לבדוק שלא דוחפים לו גנוב או משהו כזה......

לא כתבת שיש לך אחד כזה?

:roll:

בכל אופן, בצד המנוע כמדומני תוכל למצוא את מספר המנוע (צד ימין תחת הקטנוע ליד הג'ק)

גם מספר השילדה צריך להיום שם אני חושב.

אבל פה אני כבר לא בטוח.

איפה סיני?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
זאת הבעיה.....אני גם לא יודע איפה.....

אז קיבלת פה תשובה.

יאללה קח פנס ותתחיל לבדוק.

:)

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לא כתבת שיש לך אחד כזה?

בכל אופן, בצד המנוע כמדומני תוכל למצוא את מספר המנוע (צד ימין תחת הקטנוע ליד הג'ק)

אבל פה אני כבר לא בטוח.

איפה סיני?

מעיין בטיח איטלקי

פורסם

לא כתבת שיש לך אחד כזה?

אבל פה אני כבר לא בטוח.

איפה סיני?

מעיין בטיח איטלקי

הוא עדיין מחפש את ההגדרה לזה?!?

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מספר המנוע בטייפון נמצא בקיר האחורי של המנוע מתחת לזולם בעבועים, מספר השילדה נמצא מתחת למדרס רגליים בצד ימין של הקטנוע על פחית אובלית שבולטת מהשילדה, יש לכופף את הקטנוע על צידו השמאלי ואז אי אפשר לפספס אותה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תגיד לי, הבחור שלך לא מתכוון לקחת את הקטנוע למכון בדיקה?

כי הם בודקים את זה שם לבד (אם אתה מבקש, כמובן)

בגלל שאני לקחתי למכון בדיקה, גיליתי הרבה הפתעות על הקטנוע שיש לי עכשיו, דברים שלא רואים אותם בעין בלתי מזויינת.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

בגלל שאני לקחתי למכון בדיקה, גיליתי הרבה הפתעות על הקטנוע שיש לי עכשיו, דברים שלא רואים אותם בעין בלתי מזויינת.

אתה מתכוון, דברים שהאדיוט המצוי לא מבין ולא יודע בכלל מה לחפש בקטנוע/אופנוע, אבל בטוח שהוא מבין ולא יתן לאיזה מוסך "לדפוק" אותו ב300-500 שקל בדיקה...

אני הכי אוהב לראות את החברים האלה, לשמוע אותם מדברים על האופנוע שלהם שיצא פצצה ושהם לא היו צריכים בדיקה ושטויות כאלה.

אחר כך אני פשוט נהנה להצביע עליהם ולשאול אותם מה יצא בבדיקה אחרי שהמנוע מפורק על הליפט במשך חודשיים...

T. שמכר בנדיט 1200 אחרי פגישה עם אוטובוס, שילדת פיירינג עקומה, וכל מיני נזקים קלים פה ושם ב3000 תחת המחירון והבחור התפאר בכך שהוא הביא מה זה עסקה טובה ו"ניקנק את המוכר".

עלק הגיע עם סרט מידה בשביל למדוד את האופנוע...

נוהל השיחה:

"רוצה לבוא לבדיקה?"

"לא צריך אני אבדוק אותו..."

סבבה!

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אתה מתכוון, דברים שהאדיוט המצוי לא מבין ולא יודע בכלל מה לחפש בקטנוע/אופנוע, אבל בטוח שהוא מבין ולא יתן לאיזה מוסך "לדפוק" אותו ב300-500 שקל בדיקה...

אני הכי אוהב לראות את החברים האלה, לשמוע אותם מדברים על האופנוע שלהם שיצא פצצה ושהם לא היו צריכים בדיקה ושטויות כאלה.

אחר כך אני פשוט נהנה להצביע עליהם ולשאול אותם מה יצא בבדיקה אחרי שהמנוע מפורק על הליפט במשך חודשיים...

T. שמכר בנדיט 1200 אחרי פגישה עם אוטובוס, שילדת פיירינג עקומה, וכל מיני נזקים קלים פה ושם ב3000 תחת המחירון והבחור התפאר בכך שהוא הביא מה זה עסקה טובה ו"ניקנק את המוכר".

נוהל השיחה:

"רוצה לבוא לבדיקה?"

סבבה!

סבבה למוכר(לך במקרה הזה), אבל גם בדיקה זה לא 100%.

ר' שרשור (שלך) לגבי הקראנק, לאחר שהאופנוע נבדק באחד על אחד (המכון בו כל המכונאים הם קוסמים :)shock:

נ.ב.

הקטנוע שלי נקנה עם 3600 ק"מ על השעון - היה נראה כחדש והרגיש כחדש, ובכל זאת שילמתי 300 ש"ח .

ולציטוט :" ...גם אם כל מה שהאופנוע נסע זה מהסוכנות ועד למוסך - לוקחים לבדיקה".

ודרך אגב, בבדיקה של הקטנוע שקניתי התגלה שהמראה הימנית(התושבת שלה) שבורה וזה ניקה לי 250 ש"ח מהחשבון(תיקון עצמי וגם ה250 האלו נחסכו) - רגעים קטנים(מאוד) של אושר :lol:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

תראו, את הטייפון שלי קניתי במאי עם 16,000 על השעון. (היום 17600) בבדיקה של מוטוטסט גילו שיש איזה חרטא במנוע (אל תשאלו אותי מה זה, או איך קוראים לזה, כי אני לא מבין בזה ב-ג-ר-ו-ש), אז המוכר תיקן את זה (1000 ש"ח), וגם קניתי אותו ב1000 מתחת למחירון.

היה שווה את ה350 שקל בדיקה? בהחלט.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

נוהל השיחה:

"רוצה לבוא לבדיקה?"

סבבה!

סבבה למוכר(לך במקרה הזה), אבל גם בדיקה זה לא 100%.

ר' שרשור (שלך) לגבי הקראנק, לאחר שהאופנוע נבדק באחד על אחד (המכון בו כל המכונאים הם קוסמים :)shock:

נ.ב.

הקטנוע שלי נקנה עם 3600 ק"מ על השעון - היה נראה כחדש והרגיש כחדש, ובכל זאת שילמתי 300 ש"ח .

ולציטוט :" ...גם אם כל מה שהאופנוע נסע זה מהסוכנות ועד למוסך - לוקחים לבדיקה".

ודרך אגב, בבדיקה של הקטנוע שקניתי התגלה שהמראה הימנית(התושבת שלה) שבורה וזה ניקה לי 250 ש"ח מהחשבון(תיקון עצמי וגם ה250 האלו נחסכו) - רגעים קטנים(מאוד) של אושר :lol:

עזוב את דעתי לגבי הבדיקה שעשו לו שם.

אין מקום שהוא נקי מ"פאקים".

אולי סטפן וניסים בודקים טוב, אבל הבחורצ'יק שלנו הוא בחור חמום מוח ולהוט על קניית האופנוע.

לכן הוא כרגע עם האופנוע במוסך.

היו רעשים מוזרים במנוע, אבל לא יכולו לעמוד על טיבם היות ובכל זאת הוא קנה אותו.

אני לא יודע אם ניתן לגלות כי הקרנק היה משופץ. די בספק.

גם המוכר כנראה היה טוב מאוד ודאג לשכנע אותו כי האופנוע הוא "כלי כלי אחול שלוקי פצצה של אופנוע בן יונה עם נסיעה כמו ניטרו בתחת".

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...