Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינורית דלק רועשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאסססססססססססס לי !! :evil:

אני מדבר על הצינורית דלק הידועה לשימצה ברכבי TSI (פביה/פולו/איביזה)

מהרגע שהרכב היה בן שלושה ימים הצינורית התחילה להרעיש, נמאס לי מכל הפתרונות מגייוור למינהם שממצאים במוסך או בפורומים ברחבי הרשת, מי היה האידיוט שתכנן את הדבר הזה, ולמה לכל הרוחות לא משחררים איזה פטצ' :) שמתקן את החר* הזה ??

אי אפשר לחבר אותה בצורה נוראמלית שיזחיק יותר מחודש ולא יעשה רעשים של טרקטור ????????

הייתי צריך להוציא עצבים :)

אם למישהו יש פתרון קצת יותר יציב מספוג או כל הנפצה בסגנון דומה, וזה אכן מחזיק יותר מ4 נסיעות, אנא שתפו אותי גם.

נ.ב

פרט לצינורית המעצבנת, הרכב מעולה (סוגר שנה עם טיאסאי 105 ידנית) !

פורסם

באמת מוזר שהיצרן לא שם לב לבעיה הנ"ל בתכנון הרכב (פשוט אי אפשר להתעלם).

אולי הלבשה של גומייה איכותית כדוגמת תושבת מנוע\אגזוז יכולה לפתור את הבעיה (תלביש גומי מאורך ותנעל אותו בקצה שלא בא במגע עם הפח)

חוץ מזה- עושה רושם שיש רעש חזק של תקתוקים(בוידאו זה נראה כמו רצועת אביזרים קרועה), זה תקין?

פורסם
באמת מוזר שהיצרן לא שם לב לבעיה הנ"ל בתכנון הרכב (פשוט אי אפשר להתעלם).

אולי הלבשה של גומייה איכותית כדוגמת תושבת מנוע\אגזוז יכולה לפתור את הבעיה (תלביש גומי מאורך ותנעל אותו בקצה שלא בא במגע עם הפח)

חוץ מזה- עושה רושם שיש רעש חזק של תקתוקים(בוידאו זה נראה כמו רצועת אביזרים קרועה), זה תקין?

אני צפוי לעשות טיפול בקרוב, מאד מקווה ששם יפתרו את זה אחד ולתמיד.

בקשר לרעשים שיש בבוידיאו, כן זה תקין

פורסם

זה נראה לעיניי הלא מקצועיות כאילו יש דיי והותר מקומות לתפוס את הצינור הסורר עם אזיקונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא תופסים את הצינור עם אזיקון, שמים קליפס חדש ועל הצינור עצמו חומר בידוד ועליו אזיקון (כדי שהחומר לא ישתחרר מהצינור).

זה הפתרון ואצלי זה החזיק עד מכירת הרכב ולא השתחרר בשנית מאז אותו ה"תיקון" לפני כשנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם לי יש את הרעש הזה !! הוא התעורר לי באותו יום שקראתי שזה קרה לך!

נכנסתי לאוטו ופתאום הוא מתחיל לתפקד לי כמו מנוע דיזל (רשרוש חזק) מכיוון הדאשבורד מצד ימין , אם מקרבים את האוזן מרגישים שזה כאילו טיפה אחרי התא כפפות , אבל אם פותחים את מכסה המנוע יש רעש חזק מדי בכדי להבין בידיוק מאיפה.

האם מדובר על אותה תקלה?

רציתי ללכת לצ'מפיון אבל אין לי כוח להוריד את כל השיפורים ששמתי עליה , מקווה שזה אכן זה ואז אתקן את זה בשניה כמו שRS הסביר שם.

פורסם
לא תופסים את הצינור עם אזיקון, שמים קליפס חדש ועל הצינור עצמו חומר בידוד ועליו אזיקון (כדי שהחומר לא ישתחרר מהצינור).

זה הפתרון ואצלי זה החזיק עד מכירת הרכב ולא השתחרר בשנית מאז אותו ה"תיקון" לפני כשנה.

דווקא ה"פתרון" שעשו לי באוטו בדק לפני שנה זה לשים חתיכת ספוג !! #$%#$#% :evil:

עוד מעט טיפול, אני מאד מקווה שהם יסדרו את זה כמו שצריך, אחרת $#$@$@

גם לי יש את הרעש הזה !! הוא התעורר לי באותו יום שקראתי שזה קרה לך!

נכנסתי לאוטו ופתאום הוא מתחיל לתפקד לי כמו מנוע דיזל (רשרוש חזק) מכיוון הדאשבורד מצד ימין , אם מקרבים את האוזן מרגישים שזה כאילו טיפה אחרי התא כפפות , אבל אם פותחים את מכסה המנוע יש רעש חזק מדי בכדי להבין בידיוק מאיפה.

האם מדובר על אותה תקלה?

רציתי ללכת לצ'מפיון אבל אין לי כוח להוריד את כל השיפורים ששמתי עליה , מקווה שזה אכן זה ואז אתקן את זה בשניה כמו שRS הסביר שם.

אותו סימפטום, נראה לי שזאת אותה הבעיה

פורסם
דווקא ה"פתרון" שעשו לי באוטו בדק לפני שנה זה לשים חתיכת ספוג !! #$%#$#% :evil:

עוד מעט טיפול, אני מאד מקווה שהם יסדרו את זה כמו שצריך, אחרת $#$@$@

אותו סימפטום, נראה לי שזאת אותה הבעיה

הרעש בא וחוזר - מוזר ביותר.

אני מחר הולך לצ'מפיון אז אעדכן אותכם אם תרצו.

עוד טיפים כלשהם?

תודה.

פורסם

למען צרכנים חדשים שנלחצו כמוני - חשוב לציין שהבעיה המדוברת , לאחר טיפול אצל צ'מפיון , הסתדרה כלא הייתה.

שמו לי תושבת רצינית עם ברגים מחוזקים מאד ליד צינורית הדלק , הרעש נעלם לגמרי והרגיעו ואמרו שזאת בעיה די נפוצה ואין צורך להילחץ , מעבר לכך , התקינו לי תוכנה עדכנית יותר להעברת ההילוכים ולהלן הממצאים שהספקתי לבדוק בכמה שעות האחרונות :

1. יש השעיה אדירה מעמידה ולכן האוטו זורק בתגובה מהירה מאד גז מעצמו והאוטו ישר עולה בסל''ד כך שהלחיצה שלך כבר תעיר אותו מהר מאד וללא בעיה.

2. ההילוך השני משתלב הרבה הרבה יותר מהר , זה משתנה , אבל ביישורת טיפה מעל ה1K סל''ד.

3. הגיר יודע להתנהג טוב יותר בתנאים עירוניים שבהם ההילוכים אמורים להשתנות הרבה פעמים , הוא יעדיף כרגע להישאר על הילוך מסוים ולראות אם כביכול יש צורך להעביר הילוך או לרדת , נותן עוד צ'אנס :)

אם למישהו יש הערות , זה הזמן.

• תוכן חדש...