Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה של כולם , מאוד עזרו לי כאן על שאלתי הקודמת ופתרתי את הבעיה בהחלפת סליל הצתה...

שאלתי היא שכנראה המצבר שלי עכשיו לא בסדר , אין סטרטר יש רק רעש כזה של תקתוקים וזהו.. עם כבלים זה מניע

ושאני נוסע הרבה זה לא עוזר ...

היתי רוצה המלצה על מצבר , והאם אני בעצמי יכול לעשות את זה או שצריך לעשות איזה גיבוי של המחשב או משהו?

יש לציין שזה קרה לי פתאום בלי שום סימנים מוקדמים...

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית יש לבדוק שהטעינה ברכב תקינה. במידה והטעינה תקינה, כנראה שהבעיה אכן נובעת מהמצבר ויש להחליפו.

ניתן לבצע את ההחלפה לבד אך מומלץ לעשות זאת אצל חשמלאי שיחבר מצבר עזר ובכך ימנע את מחיקת הזכרונות. בדרך כלל החשמלאי שמוכר לך את המצבר לא יגבה תוספת תשלום בעבור ההחלפה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני מירושלים ...

אני הוצאתי שבוע שעבר את המינוס של המצבר והחזרתי בשביל לאפס אותו כי היה לי נורה של מנוע דלוקה , אתה בא להגיד לי שמחקתי זכרונות?

• ספונסר פורום
פורסם

אם תבחר במצבר VARTA או מצבר מתוצרת VARTA (סטרטאפ, פאווראפ, אנרג'יזר) תוכל למצוא מלאי מלא ב"צמיגי דודי נאסה" בגבעת שאול, גש לריצרד ומסור דרישת שלום מרן, זה בטח לא יזיק

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני לא מבין למה לקנות מצבר אצל פנצרמכר ולא אצל חשמלאי במבין ענין .וגם לא מבין את חברת וארטא שבחרה את המשוקים שלה שהם פנצריות ולא מוסכים...ניניו

• ספונסר פורום
פורסם

דודי נאסה הוא אחד היבואנים הגדולים של צמיגים בישראל - עובד עם הציים הגדולים ביותר, בפריסה ארצית

הוא (והצוות הגדול שלו) ידוע בשרות האמין ואיכותי

מאחר וסניף שרות של מצברים דורש אמינות גבוהה הוא נבחר לייצג את טלרון בירושלים

יש לנו נקודות מכירה נוספות כמובן בירושלים

אני מקווה שעכשיו ברור יותר

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על דודי נאסה בגבעת שאול י-ם. גם לצמיגים וגם למצברים!. מחירים טובים ותחרותיים.

בכל מקרה, אני תמיד ממליץ להזכיר לחשמלאי לחבר מתח גיבוי בזמן החלפת המצבר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני לא מכיר את דודו נאסה .אני מאמין שהוא טוב ומקצועי .אבל לראות בפנצריות פרטיות מצברים לצד צמיגים זה לא ניראה טוב.השילוב בניהם לא ניראה מתאים.

• תוכן חדש...