Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נשמע?

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע יש פה המון משתנים, לא הייתי כל כך ממהר להסיק מזה על כוח הגרר וההבדלים ביניכם. יחסי העברה? צמיגים? שניכם לוקחים קוים שונים לגמרי ביציאה זה בטוח ועוד ועוד. אני לא אומר שאתה טועה, ממש לא. אני רק אומר שאני לא בטוח בכלל שאתה צודק.

פייר אנאף?

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פייר אנאף?

מספיק בקושי :lol:

יחסי ההעברה שלנו קרובים מאוד והצמיגים זהים, למרות שתכלס לצמיגים עצמם (מלבד הקוטר) אין שום חשיבות במקרה הספציצי - המכוניות נוסעות בקו ישר ומאיצות במהלך הישורת מ-120 ל-160 קמ"ש בערך, אין למכוניות האלו מספיק כוח כדי ליצור בעיות במשיכה במהירויות כאלה.

דוגמא אחרונה למשמעות האוירודינאמית שבהקטנת שטח הפנים -

יש הבדל מוחשי ומדוד במהירויות בין סשנים שמושב הנוסע באוטו (בלי נוסע, רק המושב) לבין סשנים שמושב הנוסע מפורק החוצה.

ההבדל מתבטא בעוד 200 סל"ד בסוף הישורת, וזה נטו יתרון שנוצר בגלל הקטנת שטח הפנים של גב המושב.

ורק שתבין, במונחים של יחס הספק משקל, אני נמצא באיזור של 7.7 ק"ג לכ"ס והמתחרה שלי נמצא באיזור של 6 ק"ג לכ"ס.

זה הבדל עצום.

מוטי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...