Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שאין כל כך מה להשוות בינהן אבל אלה הרכבים שאני מתלבט לגביהם כאוטו שני במשפחה (הראשון ליסינג)

שתיהן מליסינג 2009 או 2010 (הרומסטר לא TSI)

זה שהרומסטר יותר גדולה ופרקטית זה ברור אבל הפעם זה לא השיקול הקובע.

תכל'ס מעניין אותי לדעת מי יותר אמינה,מי יותר חסכונית, ובאיזה משתיהן עלויות האחזקה נמוכות יותר - כולל ביטוח

תודה על העצות

ערן

פורסם
נכון שאין כל כך מה להשוות בינהן אבל אלה הרכבים שאני מתלבט לגביהם כאוטו שני במשפחה (הראשון ליסינג)

שתיהן מליסינג 2009 או 2010 (הרומסטר לא TSI)

זה שהרומסטר יותר גדולה ופרקטית זה ברור אבל הפעם זה לא השיקול הקובע.

תכל'ס מעניין אותי לדעת מי יותר אמינה,מי יותר חסכונית, ובאיזה משתיהן עלויות האחזקה נמוכות יותר - כולל ביטוח

תודה על העצות

ערן

לא ציינת איזה גיר יש לרומסטר, סביר להניח שאוטומטי.

מבחינת תחזוקה הi20 עדיפה וזולה יותר במוסך, אני אוהב יותר מאחור את תנוחת הישיבה בi20, לא היה לי נוח מאחור ברומסטר (לא שהi20 היא שיא האידיליה, אבל היא עדיפה לטעמי), מבחינת אבזור בטיחותי וגם בפינוקים הi20 חזקה יותר, היא נפוצה יותר בשוק, יש לה גיר אוטומטי אמין מאוד (אני לא יודע מה לגביי האמינות של הגיר 6 הילוכים הזה, אבל מהרושם שלי פולקסווגן אף פעם לא היו חזקים בגירים אוטומטיים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי רומסטר ליסינג מודל 2009.הרכב עבר כ 94k.ללא בעיות מיוחדות חוץ מפעמים שנדלקה נורת מנוע והלך סליל.מלבד זאת הרכב היה אמין .צריכת דלק ממוצעת בתוך העיר בעיקר אחד ל 7.בדוק עם פזומט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
.צריכת דלק ממוצעת בתוך העיר בעיקר אחד ל 7.בדוק עם פזומט.

1:7?

זו צריכה ממש מוגזמת, אפילו שזה רכב ליסינג,

אז כמה הוא יוציא ממנה בתור בנאדם פרטי? 1:9-1:10? נתון גרוע.

בi20 של קרובי משפחה שלי שלא נוהגים חסכוני במיוחד, יש צריכת דלק של 1:12 בעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מכיר את ההיונדאי.

יש לי רומסטר ואני מאוד מרוצה.

היו כמה מחלות ילדות, חלקן טופלו ועם חלקן למדתי לחיות.

מאז, רק טיפולים וצמיגים.

עברה כבר כ60000 ק"מ בנסיעה מעורבת עירונית ובין עירונית (יותר עירונית) צריכת דלק ממוצעת 1:9

לא זוכר כרגע מחירי ביטוח אבל נתון זה הוא מן הסתם אינדיבידואלי.

השירות של היבואן לא משהו בלשון המעטה אבל באמת שלא נזקקתי לו יותר מידי עקב אמינות טובה.

פורסם

להורים שלי יש רומסטר כבר 3 וחצי שנים.

מאוד מרוצים מהרכב. השירות במוסך דווקא טוב מאוד.

לא יכול לדווח על בעיות חריגות כלשהן.

גם היום קשה לי לחשוב על רכב משפחתי קומפקטי שנותן יותר תמורה לכסף מאשר הרומסטר. מאוד מאוד פרקטית.

!AWDSOME

• תוכן חדש...