Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורטינג ל-mi16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חייב לקום להגנתו של האיש מהסרטים,

צודק הוא כשאמר שאין אנשים מקצעים בארץ, מה זה 500 כ"ס באינטגרה או 450 בZX , אם הם היו מקצוענים ולא חאפרים, והיו עורכים מחקר מדעי מעמיק,

בנושא ,היו מגיעים למסקנה שזה בלתי אפשרי לשפר בארץ והיו עוברים לDL.

חוץ מזה מי האנשים שהגיבו פה ,ילד שקנה את האוטו מאמא של חבר, וחושב ש 306 היא מכונית ספורט, אחד שהדביק ניפוחים בפורד 1300 שלו כאילו זה משהו מיוחד, ואחד שקורא לעצמו קוויקסילבר.

מה אתם מבינים במכוניות? ואנגלית אתם יודעים בכלל?

ולשאלה שלך רועי, למבטא כן יש השפעה ,והוא לא חייב להיות בריטי, כל מבטא עוזר, כל 205 שבעליה מדבר בח וע נוסעת יותר חזק, עובדה,

וזה לא קשור לפורטינג הלא מקצועי או טורבו שהותקן באופן לא מקצועי, רק הע והח חוץ מזה יש עוד כמה מבטאים שעוזרים :

רוסי שמניע קולט 2000 סמ"ק או 205 GTI) (אני אפילו מנסה לשחזר את. המבטא שלי, זה אמור להוסיף לי בגבוהות).

וגם את שלב 6 הסודי מנסים להפעיל בארץ ,אבל אני לא בטוח שמשתמשים באותם חומרים כמו בחול, אני זוכר בשלבי כיוון סופיים ב306 והZX

בנ* וז** השתמשו בחומר סודי (משהו שבנ* שומר במגירה במטבח),

ואז אני זוכר שהמכוניות נסעו ממש חזק.

ועכשיו ברצינות, אלי ביקש לדעת איפה אפשר לעשות פורטינג בארץ,

ולגיטימי שתגיב, אך יש דרך להביע דברים ולא בצורה שבה שאתה בא ופוסל ניסיונות רבים ומוצלחים, וטוען שאף אחד מאלו שעשו זאת אינו מבין דבר וחצי דבר, ורק אתה ד"ר מומחה. זה שאתה לא מאמין לאף אחד, זאת בעיה שלך,תראה לאיזה מצב זה הביא אותך , הרי אתה לא עושה את עבודת הראש באוטו כי ממש רצית לעשותה, אלא בגלל שאף אחד בארץ לא מוכן לעבוד איתך יותר, ומוזר אך אתה משנה את דעתך לגבי מקצועיות של אנשים אחרי שנזרקתה ממוסכים,

ולא יפה לנפנף בתואר אקדמי לא קשור לתחום, כי אז אנשים עלולים לקחת את דבריך כתורה מסיני,

ובקיצור אלי ,אם אתה רוצה לעשות פורטינג כדאי לך ,זה מוכיח את עצמו עד עכשיו,

ואם אתה צריך עזרה , אז תפנה לרועי שנאלץ להסתפק במה שיש לו (מסכן רק T16)

או יאשה שטוען שלמי שאין פורטינג הוא לא חזק (רועי לך כבר תעשה פורטינג כדי

שתוכל להית חזק).

מייק

אש"ט

אירגון לשחרור טלטלים

פורסם

וואלה ,סלאמתק ממש אחוות לוחמים ,קמת להגן על חברך הטוב מהסרטים

כעורב המסוכך על גוזלו הצרחני ,כשאין משהו מעניין לכתוב אז מתלבשים על שרשור ושולחים את ההערות והשקרים,להפר פרטיות של בן-אדם בלי רשות,(תודה למנהלת הפורום על התגובה להפרת פרטיות) אני שמח ששניכם כל כך מעורים עם כל מה שקורה לי ,כל כך מעורים שאפילו פרטים שלא ידעתי על עצמי נכללו פה ,אבל אתם יודעים מה ,יש גם אנשים הגונים שמכירים אתכם יותר טוב ממני והרשו לי לצטט בעלום שם את מה שחושבים עליכם

אולי אז תרגיש איך זה להיות חשוף :

"חבל לך סתם להתווכח. אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר אבל הם ימשיכו להגן על החבר שלהם ויינסו לשכנע את כולם ששחור זה בעצם לבן אבל יש לו גם גוון של אפור אז בסדר. לא נשמע הגיוני? כך גם הטיעון שלהם.

הם חבורה שחייה במין אופוריה שקיימים איזה 3 מלכים שהם יודעי כל בקשר לצרפתיות כאשר בסופו של דבר לכולם יש מכוניות חזקות אבל הן במוסך כל יומיים בגלל שהעבודה חאפרית

תשמע אני מכיר את החבר'ה האלה מקרוב. אבל אני יודע בדיוק מה הולך שם. עולם מלא של קומבינות משולב בעבודה חאפרית וכולם הולכים כמו עיוורים אחרי בעלי המקצוע האלה. וכל זה בגלל שהם טובים? ממש לא, הם גרועים בעבודתם אלא בגלל שזה מה שיש, פליטי מוסכים שזרקו אותם ממקום עבודתם ומתיימרים לממש ידע כלשהו. פשוט אין אף אחד אחר שיש לו מושג בנושא אז הם מתפשרים. אני יודע שאני לא הייתי מתפשר עם דבר כזה, אבל אני פרפקציוניסט - עם ידע מועט במכונאות רכב אבל פרפקציוניסט ואם למישהו יש בעייה עם זה שייקפוץ "

.I'm a blocked user

פורסם

כדי לא לפגוע באף אחד אני אוסיף את הדברים הבאים:

1. רובם של האנשים (לא כולם) בד"כ מתלהבים אחרי שאיזה "משפר ידוע" נגע להם ברכב (בד"כ הוסיף פילטר פתוח מעל צינור הפליטה ופגע בהספק המנוע).

2. אני לא מאשים אותם - הם באמת מרגישים שהרכב מטוס.

3. זכור לי מקרה של החלפת מחשב של GTI1.6 למחשב של אונו טורבו. לדברי הבעלים הרכב נהיה מטוס. לפחות עוד 20 כ"ס. על מדידה מסודרת הרכב הוציא 5 כ"ס פחות!!!

4. אני אישית לקחתי פעם מחשב לגאי פרילינג שהומלץ ומומלץ פה על ידי הרבה אנשים. כל העבודה שהוא עשה עליו לא שינתה כלום במדידות מקצועיות שבוצעו לאחר מכן - עכשיו, אני מודע לעבודות אחרות טובות שגיא ביצע ולכן אין לי כל ביקורת עליו (מה גם שהוא לא לקח על זה כסף) אבל הדוגמא באה להמחיש, כי עדיין אין בארץ לפחות למיטב הבנתי סדנאות מקצועיות ממש לשיפורים.

באין אנשים מומחים (אלא רק אנשים בעלי ידע) יש גם תקלות.

מי שלא רוצה תקלות - שיעשה מה שאני עשיתי - יסע לחו"ל (אני הייתי בצרפת) יתיעעץ עם מומחים יקנה את הקיטים הנדרשים

ויעבוד לפי הספר.

אז רוב הסיכויים שהוא יהיה מרוצה מהתוצאה.

אלון

פורסם

יש עוד סיבה להעדפה של חו"ל: סדנאות השיפורים שם לא מתעסקות רק עם מכוניות כביש פרטיות ,הם מתעסקות עם רכבי מירוץ ומה לעשות מירוצים אין בישראל ועד שיתפתחו פה התנאים האירופאים והאמריקאים והיפנים והאוסטרלים יהיו עם יתרון נסיון של עשרות שנים ,וסדנאות שקיימות זמן דומה וצברו ידע סודי עצמי שנבחן ונבדק במסלולי מירוצים שם .הלקוחות של סדנאות כאלו (בעלי קבוצות מירוצים ) יודעים בדיוק להגדיר מה הם רוצים וגם לבדוק אם הם קיבלו זאת, והאימרה "מירוצים משבחים את הגזע" נכונה מתמיד בהקשר זה.

כשסדנאות כאלו מתעסקות מן הצד עם לקוחות פרטיים כל הידע והנסיון שנצבר מלקוחותיהם מעולם המירוצים עובר ללקוח, והזלזול שהופגן פה כלפי סדנה עם שם עולמי כמו

Dan Parmor Racing שעם לקוחותיה נמנים קבוצות מירוצים רק מוכיח עד כמה ישראל היא מעצמה עולמית בסדנאות שיפורים בכמה רמות מעל הסדנה הנ"ל

.I'm a blocked user

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...