Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש משהו טוב, מת"א ודרומה עד ראשל"צ, מחיר עד 90 ש"ח למנה +סלטים ואולי קצת יותר עבור לוקוס.

מאז מותה של "מינו הדייג" לא מצאתי משהו באותה רמה של תמורה לכסף.

לא רוצה דגים מטוגנים בשמן ולא במרק, רוצה על האש או בסגנון קייג'ון כמו שהיה אצל מינו, אבל בלי מחירים מופרזים ועם פלטת סלטים טריים.

פורסם

"הזקן והים" ניסיתי, פעם ראשונה ואחרונה, אוכל המוני, דוחה וחסר טעם, לא אכנס לשם בחיים.

גם "באבי" שהחליפה את "טורקיז" דוחה, אוכל לא יותר מסביר עם מלצרים אנטיפטים.

פורסם

למרות שחורג מגבולות הגזרה שהזכרת, אם אתה מגיע לקיסריה, פונדק הצלבנים בנמל קיסריה העתיק מאוד מומלצת, במיוחד בערב קייצי, כשיותר קריר וכל העתיקות מוארות.

האוירה מעולה, הנוף מגניב, האוכל מצוין ועם חברה טובה ובקבוק שרדונה טוב מיד ובאופן קבוע עולה השאלה "מה אנחנו רצים לאיים יווניים, תראו איזה תענוג פה!"

ומיד חוזרת התשובה "שם לא מנפצים לך נרגילה על הראש! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפלוקה בנמל יפו, אבו נאסר על הגבעה בנמל יפו. לאכול בהם רק דגים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

+1 לאפלוקה (רק שהם לא ממש בנמל, הם ברחוב קדם ביפו).

גם אני לא נפלתי מהזקן והים, מהביקורים באפלוקה נהנתי הרבה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפלוקה יבדק, מאבו נאסר שמעתי שכדאי להתרחק,

גריל-בר ביגאל אלון ? לא מצאתי מסעדה כזו ברשימה .

תוכל לפרט ?

פירות ים מספר 1 לפי דעתי, אבל..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...