Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבדו הדייג ברחוב יפת ביפו.

הלכנו אחר ההמלצות הטובות לעבדו הדייג, האמת היה די מאכזב ברמת השירות והאוכל, לא מתכוונים לחזור שוב למקום הזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
הלכנו אחר ההמלצות הטובות לעבדו הדייג, האמת היה די מאכזב ברמת השירות והאוכל, לא מתכוונים לחזור שוב למקום הזה.

מעניין, אני הולך לשם לא מעט יחסית ותמיד נהנה. כנראה שעל טעם...

emotion of motion

פורסם
מעניין, אני הולך לשם לא מעט יחסית ותמיד נהנה. כנראה שעל טעם...

כנראה נפלנו על ערב, שבו השף נפל למשכב ולא בא לעבדו לעבוד ובצירוף מקרים נדיר גם נותנת השירות לקתה בדבר שקשור בעינייני נשים...:wink:

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

"האגם השקט" באור יהודה.

צמוד לכניסה של הבסיס תל השומר (כביש 461).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו הולך אחרי ההמלצה שלי? כדאי לכם :mm_yeah:

על הצדף קראתי לא מעט חוות דעת שליליות, בינתיים האפלוקה קיבלה את היחס הטוב ביותר בין דעות חיוביות לשליליות.

פורסם
על הצדף קראתי לא מעט חוות דעת שליליות, בינתיים האפלוקה קיבלה את היחס הטוב ביותר בין דעות חיוביות לשליליות.

בגלל זה הוא מפוצץ ימי שבת (אני שם רק בשבת לכן לא יודע במשך השבוע), ובקהל סועדים ששונה מקהל השווארמה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...