Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מערכת סטריאו ממש איכותית של סוני מדגם FH-B700-דגם ממש ישן, עכשיו שומעים מעולה,והכל עובד פרט למקום שמכניסים בו את הדיסק,ז"א הוא עובד אבל שאני מכניס דיסק אז הכונן צריך עזרה שהוא נכנס למערכת וכשהוא יוצא ממנה,ולא רק זה גם אחרי שאני מכניס ולוחץ PLAY אז זה מראה כאילו אין דיסק בפנים והכונן נפתח שוב,מה לעשות?

הנה המערכת:

T1wDBvXltiXXbmqTc__080537.jpg_310x310.jpg

פורסם

צעד ראשוני, הכי פשוט והכי זול יהיה להעביר במערכת דיסק ניקוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלי עניין דומה נפתר בהחלפת עינית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמו שבגירה כתב כדאי להתחיל מניקוי עם דיסק ניקוי מיוחד,שניתן לרכוש בחנויות המוסיקה למיניהן.

אם לא יעזור- החלפת עינית אינה משתלמת כלכלית (עלות של 400-500 ש"ח ),היות והיום מערכות סטריאו מהסוג הזה נמכרות חדשות במחירי רצפה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שבגירה כתב כדאי להתחיל מניקוי עם דיסק ניקוי מיוחד,שניתן לרכוש בחנויות המוסיקה למיניהן.

אם לא יעזור- החלפת עינית אינה משתלמת כלכלית (עלות של 400-500 ש"ח ),היות והיום מערכות סטריאו מהסוג הזה נמכרות חדשות במחירי רצפה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...