Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

פילטרים ייעודיים מפחם פעיל לארגז החול של החתול שלי עולים הון קטן, ומחזיקים לא יותר מחודש לפני שהם מתחילים להבאיש.

אני רוצה לאלתר ולגזור מיריעה של פילטר פחם פעיל כמו שיש במזגנים רצועות שישמשו אותו לארגז החול.

האם פשוט לגשת לחנויות של ציוד קירור ולבקש? איך זה מתומחר?

תודה רבה וחג שמח ורענן לכולכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כרגיל, שואלים על תפוזים ואני עונה "תפוחים"...

שאני אבין משהו, אתה מחליף את המצע פעם בחודש??

או שהפילטר הזה הוא משהו בנוסף, מעבר להחלפה הרגילה?

אני מחליף פעם בשבועיים (וגם זה חורניות-על)

אבל בערך חצי מהחול מורכב מאותם "סופחי ריח" - גושים מגודלים של סיליקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מנקה פעם בשבוע, מוסיף חול בערך פעם בשבועים שלושה ומחליף מחדש, כולל ניקוי בכלור של הארגז, בערך כל חודש וחצי.

הארגז סגור וכולל שני פתחי אוורור, ולא אחד כמו בארגזי חול סגורים רגילים.

הפילטר הוא בנוסף, כדי שאוורור הארגז לא יהיה על חשבון היות הבית נקי מריח צרכים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חודש וחצי זה המון, לא נראה לי שאיזה שהוא פילטר פחם יכול/אמור להתמודד עם זה.

תשנה את התדירות, חראם על החתול.

יש תחליף חינמי לפחם פעיל בשם "קפה משומש" (ממכונת אספרסו/מקינטה)

אבל זה לא ממש פרקטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חודש וחצי לכל החול, וליקוט התוצרת היבשה פעם בשבוע. זה די והותר כשמשתמשים בחול מתגבש איכותי.

הפילטרים זה רק לתגבור.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...