Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ופסח שמח וכשר.

אני מעוניין לקנות סאב חדש עד 400-500 ש"ח

מחפש בעיקר עוצמה אני מחפש spl עד כמה שאפשר ,אני יודע שאי אפשר כל כך אבל בכל זאת

אהבתי את הקיקר c12 הוא יחסית נשמע לי בסדר אבל למתקין שלי אין אותו

אז הוא המליץ לי על סאב של SoundStream SW-12SE

מה אתם אומרים עליו?:?:

או P1 (לא שמעתי אותו):?:

או פיוניר TSW308D4 שמעתי גם אותו גם הוא נשמע לי עוצמתי מאוד אבל טיפה פחות איכותי מהקיקר

לא כל כך יודע מה לעשות?

גם המלצות על סאבים שונים התקבלו בברכה

פורסם

הייתי נשאר עם ההצאה של אודיו קינג,CVR כבר ידרוש הגברה של מונו בכדי להוציא את העוצמה שהוא מסוגל לה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מצטרף להמלצה על ה JBL, אפשר להוציא ממנו תוצאה יפה מאוד על GTO1004.

ה CVR יכול להיות אפשרות לא רעה אם אתה מוכן לבנות תיבה גדולה יותר ולרדת ביכולות הדיוק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני עם מגבר GTO1004 שמגביר לי Cerwin Vega Vega 122, הסאב הוא 400W ומזה 200RMS, אני מאוד מבסוט עליו מבחינת העוצמה וגם האיכות. אצלי הוא בתיבה אטומה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שוב שלום וחג שמח

הייתי אצל המתקין ובקשתי ממנו את הסאב של JBL GTO1202D

והוא אמר לי שהיה יותר קשה להשיג אותו כי זה דגם ישן והוא ניסה לתת לי את GTO1204D JBL

בטענה שזה הדגם החדש באותו מחיר.

לא הסכמתי ובקשתי שיזמין לי את GTO1202D JBL

עשיתי בשכל?

פורסם

שטויות ,ה-GTO1204D JBL ישן בדיוק באותה מידה למעשה מדובר בדיוק באותו סאב

כאשר ההבדל היחיד הוא התנגדות הסלילים ,הסאב שהוא הציע מגיע עם שני סלילים של 4 אום

והוא לא מתאים להגברה שלך ,כך שטוב שלא הלכתה עליו.

• תוכן חדש...